Kaśka Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Cześć, ja z taką propozycją o zmienienie wyglądu rang. Dokładniej przedstawię to na screenach. Co wy na to, aby zmienić na takie coś? Nie przeszkadzałoby to w niczym, tylko urozmaiciło forum. Myślę, że takie coś fajnie wygląda, aczkolwiek to jest tylko moje zdanie więc zapraszam do wypowiedzi :). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Admin DD2 tak blado wygląda , ale reszta nawet fajnie :D Masz lajka ! :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Propozycja bardzo dobra już dawnoc chiałem to wprowadzić lecz nie rozumiem czemu są co do tego sprzeciwy. NP: Ranga promtor każdy mówi ze kto by chciał reklamowac sieć ale zawsze znajdują się co do tego osoby chętne. A co do rang to pierwsze na bank z 3moda :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 29, 2015 Author Share Posted January 29, 2015 Propozycja bardzo dobra już dawnoc chiałem to wprowadzić lecz nie rozumiem czemu są co do tego sprzeciwy. NP: Ranga promtor każdy mówi ze kto by chciał reklamowac sieć ale zawsze znajdują się co do tego osoby chętne. A co do rang to pierwsze na bank z 3moda :D bez reklamy proszę :D, ale tak serio dość ciekawie to wygląd :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Jestem na NIE. Na biały styl to dla mnie jest głupota nwm jaka decyzję podejmą czerwoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 29, 2015 Author Share Posted January 29, 2015 Shelby, dlatego jest propka o zmianę stylu na coś ciemniejszego, ale w sumie to czerwoni podejmują decyzję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Jestem na NIE. Na biały styl to dla mnie jest głupota nwm jaka decyzję podejmą czerwoni @up Styl nowy, po co zmieniać jak jest fajny i wszystko do siebie pasuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 29, 2015 Owner Share Posted January 29, 2015 Styl niedawno był robiony na zamówienie. Jasny skin wyglada estetycznie i tak zostanie. Nawiazując do tematu, proponujesz dodanie nowych rang, zmiany kolorów, dodanie cieni do rang itp? Bo tyle tego rozpisane jest, że nie wiem co w końcu proponujesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 29, 2015 Owner Share Posted January 29, 2015 Dodatkowo dodam na przyszłość bo zapewne znajdą się ponownie takie propozycję: Administrator a Head Admin jedno i to samo, jednakże Administrator brzmi logiczniej i zrozumialej dla osób zielonych. Administrator Forum - aktualnie Vice Administrator spełnia funkcje forum / serwerów i nie mamy takiej potrzeby dzielenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts