Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ja z taką propozycją o zmienienie wyglądu rang. Dokładniej przedstawię to na screenach.

• 2guebut.jpg
  • 5lt43m.jpg
  • 11agvn4.jpg

Co wy na to, aby zmienić na takie coś? Nie przeszkadzałoby to w niczym, tylko urozmaiciło forum. Myślę, że takie coś fajnie wygląda, aczkolwiek to jest tylko moje zdanie więc zapraszam do wypowiedzi :).

• Lubię to! 1
Opublikowano

Propozycja bardzo dobra już dawnoc chiałem to wprowadzić lecz nie rozumiem czemu są co do tego sprzeciwy. NP: Ranga promtor każdy mówi ze kto by chciał reklamowac sieć ale zawsze znajdują się co do tego osoby chętne. 

A co do rang to pierwsze na bank z 3moda :D

Opublikowano

Propozycja bardzo dobra już dawnoc chiałem to wprowadzić lecz nie rozumiem czemu są co do tego sprzeciwy. NP: Ranga promtor każdy mówi ze kto by chciał reklamowac sieć ale zawsze znajdują się co do tego osoby chętne. 

A co do rang to pierwsze na bank z 3moda :D

bez reklamy proszę :D, ale tak serio dość ciekawie to wygląd :p 

Opublikowano

Shelby, dlatego jest propka o zmianę stylu na coś ciemniejszego, ale w sumie to czerwoni podejmują decyzję.

Opublikowano

Jestem na NIE. Na biały styl to dla mnie jest głupota nwm jaka decyzję podejmą czerwoni

@up Styl nowy, po co zmieniać jak jest fajny i wszystko do siebie pasuje?

• Właściciel
Opublikowano

Styl niedawno był robiony na zamówienie. Jasny skin wyglada estetycznie i tak zostanie. Nawiazując do tematu, proponujesz dodanie nowych rang, zmiany kolorów, dodanie cieni do rang itp? Bo tyle tego rozpisane jest, że nie wiem co w końcu proponujesz.

• Właściciel
Opublikowano

Dodatkowo dodam na przyszłość bo zapewne znajdą się ponownie takie propozycję:

Administrator a Head Admin jedno i to samo, jednakże Administrator brzmi logiczniej i zrozumialej dla osób zielonych.

Administrator Forum - aktualnie Vice Administrator spełnia funkcje forum / serwerów i nie mamy takiej potrzeby dzielenia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.