Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Kaśka

Wygląd rang.

Recommended Posts

Cześć, ja z taką propozycją o zmienienie wyglądu rang. Dokładniej przedstawię to na screenach.

• 2guebut.jpg
  • 5lt43m.jpg
  • 11agvn4.jpg

Co wy na to, aby zmienić na takie coś? Nie przeszkadzałoby to w niczym, tylko urozmaiciło forum. Myślę, że takie coś fajnie wygląda, aczkolwiek to jest tylko moje zdanie więc zapraszam do wypowiedzi :).

• Like 1

Propozycja bardzo dobra już dawnoc chiałem to wprowadzić lecz nie rozumiem czemu są co do tego sprzeciwy. NP: Ranga promtor każdy mówi ze kto by chciał reklamowac sieć ale zawsze znajdują się co do tego osoby chętne. 

A co do rang to pierwsze na bank z 3moda :D

Propozycja bardzo dobra już dawnoc chiałem to wprowadzić lecz nie rozumiem czemu są co do tego sprzeciwy. NP: Ranga promtor każdy mówi ze kto by chciał reklamowac sieć ale zawsze znajdują się co do tego osoby chętne. 

A co do rang to pierwsze na bank z 3moda :D

bez reklamy proszę :D, ale tak serio dość ciekawie to wygląd :p 

Jestem na NIE. Na biały styl to dla mnie jest głupota nwm jaka decyzję podejmą czerwoni

@up Styl nowy, po co zmieniać jak jest fajny i wszystko do siebie pasuje?

• Owner

Styl niedawno był robiony na zamówienie. Jasny skin wyglada estetycznie i tak zostanie. Nawiazując do tematu, proponujesz dodanie nowych rang, zmiany kolorów, dodanie cieni do rang itp? Bo tyle tego rozpisane jest, że nie wiem co w końcu proponujesz.

• Owner

Dodatkowo dodam na przyszłość bo zapewne znajdą się ponownie takie propozycję:

Administrator a Head Admin jedno i to samo, jednakże Administrator brzmi logiczniej i zrozumialej dla osób zielonych.

Administrator Forum - aktualnie Vice Administrator spełnia funkcje forum / serwerów i nie mamy takiej potrzeby dzielenia. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.