Nafurany Adan Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Imię : AdrianWiek : 18 rocznikiem 19Staż na forum : styczeń / koniec grudniaIle dziennie możesz poświęcić czasu na forum : 5-6 h jeżeli będzie potrzeba to więcej.Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 7.5Dlaczego ty? : Chcę się nauczyć współpracy i pomagać innym być do ich usługi wysłuchać ich doradzić. Taką funkcje spełniałem już parę razy możliwe że pomogę, przyspieszę oczekiwany czas na UB :)Znajomość AmxBans [0/10] : 9.5 byłem technikiem na paru sieciach. Znajomość IPB [0/10] : 8 Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 29, 2015 Author Share Posted January 29, 2015 Chcę tylko pomóc w szybkości dostania Ub o kolorki mi nie chodzi lubię pomagać innym :) Przepraszam za odpowiedz w swoim podaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Osobiście uważam, że można dać Ci szanse. Widać, że zależy Ci na sieci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Osobiście uważam, że można dać Ci szanse. Widać, że zależy Ci na sieci. Też tak myślę, co ma Opiekun do Ub? Potrzebujemy na sieci jeszcze jednego użytkownika do ubt, a ty powinieneś sobie poradzić, można dać Ci szansę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Jestem na Tak + Odpowiedni staz + Wiek + Ogarnięta osoba + Wkłąda dużo pracy aby to wszystko wyglądało jak trzeba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted January 29, 2015 User Share Posted January 29, 2015 Jestem na Tak + Odpowiedni staz + Wiek + Ogarnięta osoba + Wkłąda dużo pracy aby to wszystko wyglądało jak trzeba Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaR!X Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Skoro jest rekrutacja ON to nie przeszkadza dać Ci szanse. Masz moje TAK +Ogarnięty +Wiek +Staż dosyć dobry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Skoro jest rekrutacja ON to nie przeszkadza dać Ci szanse. Masz moje TAK +Ogarnięty +Wiek +Staż dosyć dobry. Dam ci szanse, tylko jej nie spal ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Jestem NEUTRAL - Niedawno co dostałeś rangę Opiekuna a już chcesz kolejną. Najpierw wywiąż się z obowiązków opiekuna a potem myśl o wyższej posadzie. - Trochę mi się wydaję, że lecisz na Kolorek. + Jesteś ogarnięty i dużo pomagasz i dlatego dałem neutral'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 29, 2015 User Share Posted January 29, 2015 Mam wrażenie, że lecisz na kolorek - wczoraj opiekun, a dzisiaj już UBTEAM? Zajmij się Tymi stanowiskami, które obecnie posiadasz - potem próbuj na inne. Zdecydowanie za szybko. Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czlowiek renesansu Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Na duże nie.. po Twoim podaniu wnioskuje, że nie masz zbyt dużego pojęcia o samej grze, do tego Twoja pisownia zwala z nóg.. także nie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Na duże nie.. po Twoim podaniu wnioskuje, że nie masz zbyt dużego pojęcia o samej grze, do tego Twoja pisownia zwala z nóg.. także nie.. Również na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Jestem NEUTRAL - Niedawno co dostałeś rangę Opiekuna a już chcesz kolejną. Najpierw wywiąż się z obowiązków opiekuna a potem myśl o wyższej posadzie. - Trochę mi się wydaję, że lecisz na Kolorek. + Jesteś ogarnięty i dużo pomagasz i dlatego dałem neutral'a Również neutral jak na rejestracje miesiąc temu 3 dni spędzone na forum to troche mało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagi Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Na tak. Powody up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Jagi zaraz dostaniesz warna. Pszeczytaj regulamin forum !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 29, 2015 Owner Share Posted January 29, 2015 Podanie przyjęte. Jako Opiekun Serwera i tak miałbyś dostęp do AmxBans, takie zmiany wprowadziliśmy dzisiaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 29, 2015 Owner Share Posted January 29, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts