KapiszonXD Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Piszę tę skargę ponieważ Karcok nadużywa uprawnień administratora, co w regulaminie jest zabronione! Wiem że Karcok ma Vice Własciciela ale to przesada żeby mi nie pomógł jak potrzebuje aby usunął mi klocek który zablokował mi bazę i jeszcze powiedzenie do mnie "Nic ci nie będę usuwał" po czym ja powiedziałem "daj argumęty dlaczego nie chcesz mi tego usunąć" a on powiedział "bo tak." to ja powiedziałem "no powiedz" i wtedy dał mi muta na cały dzień Karcok nie usuwaj tego posta. Więc Karcok nie świruj i nie nad używaj praw administratora. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted November 2, 2019 Sponsor Share Posted November 2, 2019 Dzięki Ale łap wzór 7 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted November 2, 2019 Sponsor Share Posted November 2, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts