-W-P- Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Imię: Emil Wiek: 19 Nick z ts3: -W-P- [ qfK9twTyjTLKNSe2/SOWumhR6IU= ] Coś o sobie(przekonaj nas do siebie, rozpisz się): Hi, pisałem ostatnio podanie lecz niestety zostało one rozpatrzone negatywnie, zostałem poinformowany aby spróbować jeszcze raz przy następnej rekrutacji a więc jestem. Ogólnie to siedzę całkiem sporo na Team Speak, ktoś tam mnie zna (chyba) a więc raczej mnie lubią (trzeba popytać). W sumie to nie wiem co mam tutaj napisać, generalnie bardzo dużo czasu przebywam na Team Speak. Czas jaki możesz poświęcić dla naszego serwera: No myślę że z około 15h dziennie. Czasem mniej. Doświadczenie: Byłem na kilku serwerach adminem, robiłem kilka serwerów prywatnych, generalnie wiem jak banować robić kanały etc. Uprawnień nie ogarniam w ogóle. Składka [tak/nie]: Jasne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdolna. Posted November 2, 2019 Donor Share Posted November 2, 2019 Przyjmuję na okres probny. Go to @ Jase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdolna. Posted November 2, 2019 Donor Share Posted November 2, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jase Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted August 25, 2020 V.I.P Donor Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts