Oath Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Twój nick: hvh Nick admina banującego: WeneD Data/Mapa:2019-11-02 17:53:23 SteamID: STEAM_1:0:243838532 Serwer (mod): mirage/cache Opis sytuacji: dopiero co wbilem i juz banicja, nie wiem co sie dzieje, prosze o ub, jeszcze chlop mi daje powod siema, no totalna ignorancja Wycinek z konsoli:isconnect: <font color='#007bff'>Katujemy.eu</font><br /><font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>WeneD</u></b><br />Powód: <b><u>siema</u></b>. Disconnect: <font color='#007bff'>Katujemy.eu</font><br /><font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>WeneD</u></b><br />Powód: <b><u>siema</u></b>. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeneD Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 (edited) Jak wspomniałeś, po raz pierwszy pojawiłeś się na serwerze. Brak jakiejkolwiek kultury zmusił mnie do przygladniecia sie tobie. Masz nowe konto, więc nabralem wiekszych podejrzen co do ciebie. Kiedy się ukryłem, nagle zaczales do mnie pisać. To był wyraźny dowod na to ze masz czity. Edited November 2, 2019 by WeneD 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oath Posted November 2, 2019 Author Share Posted November 2, 2019 31 minut temu, WeneD napisał: Jak wspomniałeś, po raz pierwszy pojawiłeś się na serwerze. Brak jakiejkolwiek kultury zmusił mnie do przygladniecia sie tobie. Masz nowe konto, więc nabralem wiekszych podejrzen co do ciebie. Kiedy się ukryłem, nagle zaczoles do mnie pisać. To był wyraźny dowod na to ze masz czity. Nie po raz pierwszy, tylko dopiero co, na serwerze gram pewnie dłużej od ciebie byku, co do kultury to rzucilem haslem "skurwysynu" raczej w zartobliwy sposob i nieskierowany w niczyją strone. A co do tego, ze pisalem do ciebie gdy byles na ukrytym, to tylko po tym, ze wiedzialem ze ogladasz wnioskujesz ze mam czity, bez zadnego dowodu w postaci podejrzanych killi czy akcji? Jezeli tak, to chyba admina w czipsach wygrales i nie mam nic do dodania oprocz prosby o wypowiedzenie sie kogos bardziej kompetentnego. Dzieki i pozdro edit: @ Karcok nie zgodze sie ze nic nie wnosi, bo kolega wyzej napisal, ze pierwszy raz jestem na serwerze, co jest klamstwem, polecam dokladnie czytac Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeneD Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 (edited) Demko 1:08- dołączyłeś na serwer i veron powiedział, że jesteś odpalony 1:30- mówisz, że będziesz nas kasować ( co dało mi jeszcze większe podejrzenia co do ciebie) 3:50- niesamowity strzał w gościa. Ewidentny Silent Aim 4:20- idealny bhop tyłem Olewasz sprawdzanie miejscówek. Biegasz po mapie i patrzysz gównie tam gdzie znajdują się przeciwnicy. Nie mogłeś wiedzieć, że mam admina, lecz do mnie napisałeś jak byłem ukryty. Moim zdaniem, wszystkie dowody jakie przedstawiłem potwierdzają to że jesteś odpalony. Masz nowe konto z kupionym prime. Zapewne chcesz sobie dowieść tego, że nie dostaniesz vaca :). Moim zdaniem wspomagasz się: Silent aim, spectators hack, Bhop oraz prawdopodobnie chams lub radarhack Oraz chciałbym też dodać, że popełniłem błąd i mogłem napisać prawdziwy powód bana Edited November 2, 2019 by WeneD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts