pener Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Słowem wstępu gram sobie już trochę na tym ffa i zwyczajnie chce tu wymienić chociaż część pierdółek, która mi nie pasuje. Wymieniać będę w punktach dla minimalnego ładu i składu. 1. Nazwy map - Nie wiem z jakiego powodu, ale zarówno tuscan, office i prodigy (<-do usunięcia btw) są z sufiksem "32", przez co trzeba je znowu pobierać. 2. Lista map i ich wybieranie - Dodajcie tu jeszcze cs_militie, cs_estate i de_prodigy i mamy pełną pule map. Zarówno amx_listmaps i listmaps nie pokazują pełnej puli. Innym problemem jest pojawianie się map do głosowania. Obecnie w rotacji nie powtórzą się 2 ostatnio grane mapy. Wypadałoby zwiększyć to do 3, tak żeby główna rotacją nie było inferno, nuke i dd2. 3. Sama pula map - Dla samej grywalności serwera można zastąpić mapy takie jak de_prodigy i cs_estate czymś takim jak de_kabul, cs_italy, de_cpl_mill lub nawet de_dust2002. 4. Informacja o vipie i gold vipie - Aktualnie statyczny gracz na serwerze nie ma pojęcia co dają vipy. Przydała by się komenda wyświetlająca informacje o benefitach z nich (klasyczne /vip i powiedzmy /gold lub /svip). 5. Podwójne rtv - Na serwerze są wgrane 2 pluginy do rtv.. Muszę coś więcej mówić? xd 6. Zbugowany resp ct na de_tuscan - Teoretycznie zrespienie się w txt jest lepsze niż śmierć na początku rundy, ale dobrze by było, gdyby nie było sytuacji takiej jak tu: Spoiler i to chyba wszystko, czekam na feedback i pozdrawiam cieplutko 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąski TDW Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 1. Zmienione. Czekam na wiadomości, że brakuje respów. :) 2./3. Obecna lista map: de_dust2 de_inferno cs_office de_eldorado de_tuscan de_cache de_train de_nuke de_mirage de_aztec de_dust de_westwood de_prodigy cs_militia cs_estate de_kabul de_dust2002 cs_alpin de_cbble (ogólnie to miało być max 7 map w cyklu ). 4. Powinno działać, wrazie pod /sklepsms też jest. 5. Poprawione. Gratuluję panu T. 6. Podmieniłem, powinno być dobrze. ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts