Sholt Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Nick z serwera: Sholt Imię: Henryk Wiek: 17 Steam ID: STEAM_1:1:62786389 Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ):https://www.gametracker.com/player/ma%C5%82y%20majk/91.224.117.62:27135/ (w grze pod nikiem mały majk) Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: TAK Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 6/10 Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Uwazam ze na tej serwerowni jest duzo ludzi którzy psuja gre. Chciałbym po prostu ten serwer wzmocnić. Mam na imie Henryk. Zawodowo tańcze i uprawiam rózne sporty (kosz, volley). Mieszkam w Republice Czeskiej i jestem czechem. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-3.5 h dziennie Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK Linki do poprzednich podań: / Kontakt: [email protected] Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK Blokada VAC?: [ TAK / NIE ] NIE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyan Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Uważam go za dobrego kandydata + mily + zna kilka jezykow + dobry bb gracz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vacozz Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Jestem na TAK:+ aktywny gracz + pomocny gracz+zachęcające podanie +mój frendzio <3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitii Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Jestem Tak na bo on umie mowic po innym jezykach i jest dobry admin tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontekklaudia97 Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 JESTEM NA TAK BRAĆ GO OD RAZU + MIŁY + KULTURALNY + AKTYWNY GRACZ + POMOCNY GRACZ NIE ODRZUCAĆ TYLKO OD RAZU BRAĆ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted November 2, 2019 Sponsor Share Posted November 2, 2019 Odrzucam to, bo po prostu śmiech na sali. Nadal nie zrobiłeś tego o co prosiłem, skoro masz inny nick w grze niż na forum, wystarczyło nick na forum zmienić w tym dziale. https://katujemy.eu/forum/8-zmiana-nicku/ Dodatkowo podanie na kompletny odwal się napisane. Jesteś z nami zbyt krótko co wiąże się z małym stażem, pograj z nami jeszcze trochę popraw kulturę osobistą i daj się poznać innym graczom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted November 2, 2019 Sponsor Share Posted November 2, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts