Akacz Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Twój Nick: Akacz_99 Nick Oskarżonego: nie mam pojecia Data oraz godzina sytuacji:ok 17:00 Czym zawinił?: dostaje caly czas bany na 5 min nawet jak zmienie nick za nic Opis sytuacji: wchodze a on mnie banuje na 5 min za nic a ja tylko wszedlem na serwer i dostalem bana nie wiem od kogo ale dal mi bana Dowody: nie wiem jak mam zrobic jak wszedlem na serwer i dostalem ZA NIC BANA tak sie nie traktuje gracza O jaką wnosisz karę?: degradacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Nick Akacz_99 SteamID STEAM_***** SteamCommunity ID ****** Adres IP ***** Typ Bana SteamID Powód Bana Fantastic AIM DLL Coś jeszcze ? Żaden Admin Ciebie nie banował tylko serwer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akacz Posted November 1, 2019 Author Share Posted November 1, 2019 nie bendziesz mnie oczrniac nie bende jusz tu grac bo podrabiasz dowody zebym nie gral 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cherry Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Jest to dział FFA nie PB Bana dostałeś tak jak Martyna wkleiła uruwek. I to jeszcze na 5mim nie rozumiem skargi ?? Nikt Ci nie ubliża i bez powodu nie banuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akacz Posted November 1, 2019 Author Share Posted November 1, 2019 A CO TY GOWNO WIESZ NIE BYLAS NA SERWEZE TO SKONT WIESZ !! BRONISZ JOM BO TO TFOJA KOLEZANKA 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia ?! Posted November 1, 2019 V.I.P Donor Share Posted November 1, 2019 Zamykam, żeby nie zrobił się niepotrzebny spam. Jeśli właścicielka serwera będzie chciała, to jeszcze się wypowie w tej sprawie. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts