Naro Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Witam mam propozycję , żeby zrobić rangę [urlop]. Rangę przydziela się osobie będącej na zwolnieniu na określony czas po czym się ją zdejmuje. Ułatwi to w ten sposób użytkownikom kontakt na forum gdyż będę wiedzieli , że dana osoba jest na urlopie. Również przenoszenie tematów do archiwum ze zwolnieniami powinno to działać na zasadzie ,że np. Urlop Naro od dnia 2015-01-28 , wracam szybciej i temat automatycznie jest przenoszony do archiwum lub jak dana osoba skończy urlop. A jeżeli go nie przedłuży to administracja będzie wiedziała kogo zdegradować a kogo nie. Również można dodać gry jak tutaj na ss http://screenshooter.net/101863792/bonviul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naro Posted January 28, 2015 Author Share Posted January 28, 2015 Link do modyfikacji? Drugi pomysł - zbędny, po co? To sieć serwerów CS 1.6. Są odpowiednie strony do takiego typu gier. Do czego ty chcesz modyfikację ? Mówisz zbędne a ja mam na ten temat inne zdanie każda poważna siec teraz takie coś ma przyciąga to gracza a zarazem jak nic się nie dzieje możesz pograć . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 28, 2015 User Share Posted January 28, 2015 Moim zdaniem jest to następna zbędna propozycja. Administracja będzie specjalnie zmieniała nicki komuś na [urlOP] Różyk ? Zmiana nicku jest płatna Reklamami sieci xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Co do propozycji jestem na NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 28, 2015 Owner Share Posted January 28, 2015 Bez przesady, totalnie zbędne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 28, 2015 Owner Share Posted January 28, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja odrzucona Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servers technician happy. Posted September 29, 2016 Donor Servers technician Share Posted September 29, 2016 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Ogólne → Sprawy dotyczące forum → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum → Archiwum 2015". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts