Nuway Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Imię: WIktor Wiek: 17 Nick z ts3: nuwayCoś o sobie(przekonaj nas do siebie, rozpisz się): Jestem bardzo aktywną osobą jeśli chodzi o tsa. Przesiaduję na nim można powiedzieć całymi dniami, nie było ze mną jakichś większych problemów. Czas jaki możesz poświęcić dla naszego serwera: W tygodniu od 14-16 do północy, w weekendy cały dzień, spokojnie do tej 2-3 w nocy. Doświadczenie: Nie miałem przyjemności adminować na tsie. Składka [tak/nie]: Tak 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted November 1, 2019 V.I.P Donor Share Posted November 1, 2019 Tutaj również jestem na tak: + wiek + aktywność + składka - doświadczenie Chłopaki, jesteście bardzo aktywni na tsie, moim zdaniem jesteście najlepszymi kandydatami na to stanowisko:) Powodzenia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHerbatniK Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Jestem na tak: + Aktywność + Dyzpozycyjność + Składka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyriusz Black Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 na tak +nolife tsowy +wleci kwit (składka) +stara się panować nad sobą oraz szybko się uczy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meow. Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Na tak +duże ambicje, pomimo małego rozmiaru ciała +składka to podstawa, u niego jest, chodź to przykre bo nie będzie mógł kupić kebsa ( chłopak mógłby być większy) + Nie jest stronniczy oraz jest osobą godną zaufania ! ( walnąłem klocka pod drzewem i nikomu nie powiedział) ! Duże Tak !!! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AricH Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Jestem na TAK + wiek + składka + aktywny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 na tak +aktyywny +zaufany +staż 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koala. Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Na Tak +wiek +aktywny +składka -doświadczenie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdolna. Posted November 2, 2019 Donor Share Posted November 2, 2019 Przyjmuję na okres probny. W celu dalszej rekrutacji zglos się na ts3 do @ Progress d(-.-)b Music, @ Jaselub do mnie. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdolna. Posted November 2, 2019 Donor Share Posted November 2, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jase Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted August 25, 2020 V.I.P Donor Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts