IMean Posted November 1, 2019 V.I.P Share Posted November 1, 2019 Imię; Patryk Wiek: 17 Nick z ts3: IMean Coś o sobie(przekonaj nas do siebie, rozpisz się): Przed resetem spędzonego czasu posiadałem ponad 60 dni aktywności, co klasyfikowało mnie na trzecim miejscu w owym rankingu. Jestem opanowany, raczej nie stwarzam problemów. Szybko się uczę, wszystkie konflikty staram się rozwiązywać polubownie. Uważam, że spędzam dużo czasu na naszym serwerze głosowym. Czas jaki możesz poświęcić dla naszego serwera: Od 4 do 5 godzin dziennie, w weekendy i dni wolne od szkoły dłużej. Doświadczenie: Posiadałem pare lat temu admina na innym ts3, lecz było to bardzo dawno temu i niewiele już z tego pamiętam. Składka [tak/nie]: Tak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted November 1, 2019 V.I.P Donor Share Posted November 1, 2019 Jestem na tak Patryczku: + wiek, dojrzałość + aktywny + sprawiedliwy, opanowany + składka +/- doświadczenie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHerbatniK Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Jestem na tak: + Dyzpozycyjność + Składka + Aktywność 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AricH Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Jestem na TAK + składka + bezproblemowy + wiek + zaangażowany + aktywny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyriusz Black Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 no jestem na TAK: +czas spędzony na tsie +wiek +ogarnięty +składka +ambitny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meow. Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Jestem na Tak + chłopak ogarnia + czas jaki nam poświęca + składka + jeśli postawi sobie cel, to do niego dąży pomimo przeciwności losu 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 ta +zaufany +aktywny +staż 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koala. Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Na Tak +aktywny +wiek +składka +/-doświadczenie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdolna. Posted November 2, 2019 Donor Share Posted November 2, 2019 Przyjmuję na okres probny. W celu dalszej rekrutacji zglos się na ts3 do @ Progress d(-.-)b Music, @ Jaselub do mnie. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdolna. Posted November 2, 2019 Donor Share Posted November 2, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jase Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted August 25, 2020 V.I.P Donor Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts