Tomasz Hajto Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Imię: Damian Twój nick na serwerze: Tomasz Hajto Wiek: 16 Mutacja głosu: Tak Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Tomasz Hajto/91.224.117.21:27125/ Znajomość komend admina [1-10]: 8 Dlaczego ty? Prosimy o dłuższą wypowiedź: Gram na serwerze od dawna, dużo graczy mnie już zna.Już kiedyś byłem adminem na tej serwerowni i dość dobrze sobie radziłem więc chce wrócić na dawną posadę. Jestem kulturalny oraz wszystkich graczy traktuje tak samo. Posiadasz działający mikrofon: Tak Kontakt (GG / Steam): Steam: https://steamcommunity.com/id/cxzsad/ Steam ID: STEAM_1:0:150936558 Czy posiadasz konto Prime?: Tak Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted October 30, 2019 V.I.P Donor Share Posted October 30, 2019 + staż na serwerze + doświadczenie jako admin + znajomość SM - GT - nie spełniasz wszystkich wymagań Mieszane mam uczucia, ale niech już będzie. Na tak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHerbatniK Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 - Z tego co widzę, to rekrutacja na admina jest zamknięta. - Nie spełniasz wszystkich wymagań. - Niby masz dużo przegrane na serwerze, ale Twoje GT w ostatnim tygodniu nie powala. + Doświadczenie + Prime Niestety jestem na nie, głównym powodem jest to, że rekrutacja jest zamknięta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henbleidd Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Jakby to zalezalo ode mnie to bym Cie przyjal z automatu ;) znajomosc serwera+ znajomosc regulaminu+ doswiadczenie+ OCZYWISCIE NA TAK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
whoyouareman Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Hajto dobry pyszczek :) +wiek +staż jako admin u nas +kultura +znajomość graczy -niestety gt, jakiś powód rezygnacji musiałeś mieć i stawiałbym na brak czasu i czy aby na pewno teraz go masz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nati Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Zgłoś się gdy rekrutacja będzie otwarta. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nati Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nati Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted September 1, 2020 Sponsor Share Posted September 1, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts