Mrowek Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Nick: REVIVALImię:MaciekWiek:16Staż na serwerze: Około 15 godzin będzie nwm czy nie więcejDoświadczenie: Jako admin dobreZnajomość AMX [0/8]:6/8Czy byłeś / byłaś już adminem?:TakDlaczego Ty?:Ponieważ już nie raz gracze narzekają na to że do ct wchodzą dzieci bez mikra i tylko fk nabijają. Więc chciałbym to ogarnąćPosiadasz mikrofon?:TakKontakt:Podany w ProfiluSTEAM: MrówaAkceptujesz regulamin admina?:TakAkceptujesz regulamin serwera?:Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 28, 2015 User Share Posted January 28, 2015 Jestem na TAK ! +Ogarnięty. +Staż na Serwerze. +Aktywny. +Steam. +Wiek. +Mikrofon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Nick: REVIVAL Imię:Maciek Wiek:16 Staż na serwerze: Około 15 godzin będzie nwm czy nie więcej Doświadczenie: Jako admin dobre Znajomość AMX [0/8]:6/8 Czy byłeś / byłaś już adminem?:Tak Dlaczego Ty?:Ponieważ już nie raz gracze narzekają na to że do ct wchodzą dzieci bez mikra i tylko fk nabijają. Więc chciałbym to ogarnąć Posiadasz mikrofon?:Tak Kontakt:Podany w Profilu STEAM: Mrówa Akceptujesz regulamin admina?:Tak Akceptujesz regulamin serwera?:Tak Jestem na NIE !! TO SAMO CO INNI : - 15 h , to kpina czy co ?? - doswiadczenie dobre ( opisz cos ) - Dlaczego ty. Czy to znowu oznacza ze podanie tylko po to by ogarniac dzieci ?? Jeszcze raz jestem na NIE. !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaR!X Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Ja jestem na TAK. +Ogarnia +Steam +Aktywność (widzę go ostatnie 2-3 dni często) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaiTo Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Jestem na nie :) na Servie jest caly czas jakiś admin więc dzieci w ct nie ma :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 28, 2015 Owner Share Posted January 28, 2015 Skoro rekrutacja jest otwarta to oznacza, że Admini są potrzebni. Osobiście jestem i za i przeciw, poczekam na wypowiedzi innych osób. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Jestem na tak, widać, że Ci zależy. steam staż wiek ogarniasz w ct Twoim jedynym minusem jest to, że jak przegrywasz to puszczają Ci nerwy i koniec, wtedy każdy ma haxy :D, ale moim zdaniem to jest do opanowania. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagi Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Na tak. Powody up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Wszystko juz zostalo wymienione masz Moje Tak. Na okres probny zasluguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Jestem na tak, widać, że Ci zależy. steam staż wiek ogarniasz w ct Twoim jedynym minusem jest to, że jak przegrywasz to puszczają Ci nerwy i koniec, wtedy każdy ma haxy :D, ale moim zdaniem to jest do opanowania. ;) Jestem za okresem próbnym 10 dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 30, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 30, 2015 Jestem za. Powody? Steam Staż Wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 30, 2015 Owner Share Posted January 30, 2015 Damy Ci szansę :) Podanie przyjęte Wyślij mi na PW: Nick: Hasło: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 30, 2015 Owner Share Posted January 30, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts