DZK Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Imię: Mateusz Twój nick na serwerze: DZK Wiek: 21 Mutacja głosu: Tak Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/DZK/91.224.117.21:27125/ Znajomość komend admina [1-10]:6 Dlaczego ty? Prosimy o dłuższą wypowiedź:. Grałem już na wielu serwerach na których zawsze byłem graczem, nikim więcej, raz miałem epizod z byciem administratorem,ale niestety nie trwał zbyt długo ponieważ serwer się rozpadł. Z racji że jestem na serwerze codziennie i długo zastanawiałem się nad złożeniem podania na administratora to stwierdziłem że to jest ten moment. Posiadasz działający mikrofon:Tak Kontakt (GG / Steam): https://steamcommunity.com/id/725303/ Steam ID: STEAM_0:1:31862067 Czy posiadasz konto Prime?: Tak Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Posiadam wszystko prócz postów na forum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-W-P- Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Generalnie to jestem na TAK +Dużo i często gra +Zgłasza często na serwerze/prywatnie steam +Wiek -Posty na forum ale z tego co widzę to nie ma dużego wpływu @ PacmaNNie żeby coś ale widać że cytowałeś mój post XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
PacmaN Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 17 minut temu, -W-P- napisał: Uważam że Tak +Ponieważ spędza on więcej czasu niż Admini na tym serwerze. +Wiek +Pomaga na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
PacmaN Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 6 minut temu, -W-P- napisał: Link to comment Share on other sites More sharing options...
whoyouareman Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 No niech będzie przynajmniej przestanie mi spamować na priv, że widzi kogoś podejrzanego :D + wiek + gt + zachowanie Znam gościa z poprzedniej serverowni, w sumie razem tu przeszliśmy zabierając jeszcze kilka fajnych osób i na pewno nie żałujemy :) Nie dziękuj pysiaczku :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henbleidd Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 - brak doswiadczenia - forum + wiek + gt obecnie nie moge wypowiedziec sie ani na plus ani na minus chociaz bardziej sklaniam sie ku tej drugiej opcji ze wzgledu na duza ilosc obecnie adminow nowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upsiik Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Osobiście jestem na tak +gt +wiek +dużo zgłasza +Prime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nati Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nati Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted September 1, 2020 Sponsor Share Posted September 1, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts