Jump to content
g13

ODWOŁANIE OD BANA

Recommended Posts

Twój nick: g13

Nick admina banującego: Nati.

Data/Mapa: 10-26-19 18:33

IP/SteamID: STEAM_0:1:518416943

Serwer (mod):  KATUJEMY.EU 5MAPS CSGO                            

Opis sytuacji: Gram sobie normalnie na serwerku wbijam po przerwie paru godzinnej. Koniec prawie mapy rushuje sobie mida z m4 daje pare kaskow po czym j*b ban permik. Powód czitujesz no XDDD / / / Niech sprawdzi to osoba kompetentna a nie taka która z góry zakłada że ktoś jest spalony i jako że on jest włascicielem serwera to ban zostaje mimo że moderator twierdzi że powinienem mieć UB.

Wycinek z konsoli: Nie mam bo zamknąłem csa

Bez tytułu.png

• Like 1

A więc zacznijmy od rozpiski @ IMean, którego darzę ogromnym szacunkiem i mam nadzieję, że mnie zrozumie. Z rozpiski można wywnioskować tak, że UBT twierdzi iż:

- 5 akcji jest spalonych

- Co do 1 akcji jest prawdopodobieństwo, ale nie są pewni

- 7 akcji jest czystych

Reasumując mamy tutaj tak naprawdę:

5 | 7 czyli mamy tutaj 71% pewności co do odpalenia się twojej osoby u mnie na serwerze. Nadal negujemy?

Piszesz, że @ IMean ma tutaj większą władzę- zaznaczmy, że ogólnie na forum i poza nim tak. Ale pełni w hierarchii moich serwerów funkcję UBT, więc tak:

Właściciel 

Opiekun 

UBT/Admin

dokonajmy przełożenia na realia dot. 5 MAPS:

1.@ Erwin @ NeQ.

2.@ Nati @ BinaR

3. UBT | ADMINI

Twoje odwołanie zostało zmodernizowane poprzez mojego współwłaściciela, którym jest @ NeQ.. Ban zostaje, bany posiadasz na taki serwery jak:
- Mirage #2

- 5 MAPS

- Arena #2

- Surf + RPG

- COD MOD 801 LVL

Temat uważam za zakończony, życzę miłego wieczoru i miłej konfiguracji haxów. 

• Like 6
  • I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.