g13 Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Twój nick: g13 Nick admina banującego: Nati. Data/Mapa: 10-26-19 18:33 IP/SteamID: STEAM_0:1:518416943 Serwer (mod): KATUJEMY.EU 5MAPS CSGO Opis sytuacji: Gram sobie normalnie na serwerku wbijam po przerwie paru godzinnej. Koniec prawie mapy rushuje sobie mida z m4 daje pare kaskow po czym j*b ban permik. Powód czitujesz no XDDD / / / Niech sprawdzi to osoba kompetentna a nie taka która z góry zakłada że ktoś jest spalony i jako że on jest włascicielem serwera to ban zostaje mimo że moderator twierdzi że powinienem mieć UB. Wycinek z konsoli: Nie mam bo zamknąłem csa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erwin Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 A więc zacznijmy od rozpiski @ IMean, którego darzę ogromnym szacunkiem i mam nadzieję, że mnie zrozumie. Z rozpiski można wywnioskować tak, że UBT twierdzi iż: - 5 akcji jest spalonych - Co do 1 akcji jest prawdopodobieństwo, ale nie są pewni - 7 akcji jest czystych Reasumując mamy tutaj tak naprawdę: 5 | 7 czyli mamy tutaj 71% pewności co do odpalenia się twojej osoby u mnie na serwerze. Nadal negujemy? Piszesz, że @ IMean ma tutaj większą władzę- zaznaczmy, że ogólnie na forum i poza nim tak. Ale pełni w hierarchii moich serwerów funkcję UBT, więc tak: Właściciel Opiekun UBT/Admin dokonajmy przełożenia na realia dot. 5 MAPS: 1.@ Erwin @ NeQ. 2.@ Nati @ BinaR 3. UBT | ADMINI Twoje odwołanie zostało zmodernizowane poprzez mojego współwłaściciela, którym jest @ NeQ.. Ban zostaje, bany posiadasz na taki serwery jak: - Mirage #2 - 5 MAPS - Arena #2 - Surf + RPG - COD MOD 801 LVL Temat uważam za zakończony, życzę miłego wieczoru i miłej konfiguracji haxów. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erwin Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts