Nuway Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Cześć, proponuję przywrócić stary wygląd rang na tsie. Te obecne są po prostu fatalne, moim zdaniem. Noo chyba, że mam słaby gust. Te kwadraciki a w nich rangi forumowe to jest hit xD @ Jasecofać w rozwoju?XD Na zdrowy rozsądek - skoro wprowadziliście coś, co nie spodobało się ludziom, to wracacie do strarej, lepszej wersji albo wprowadzacie coś nowego. Lekko mówiąc, po prostu nie da się patrzeć na rangi na kanale oraz te forumowe ( opiekun, własciciel, moderator etc ). I to naprawdę lekko powiedziane, można znaleźć dużo przymiotników na określenie tych rang xD A skoro nie masz zamiaru wracać do poprzednich ( lepszych ) to zamknijcie temat w takim razie, ehhh. @ Jasedoprawdy? Bo przyrzekłbym, że większość głosów w tym temacie jest za starymi rangami :) Może jakaś ankieta? 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted October 26, 2019 V.I.P Share Posted October 26, 2019 +1, poprzednie rangi były ładniejsze. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damianciu Posted October 26, 2019 Friend Share Posted October 26, 2019 Dobrze jest, mi się akurat podoba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted October 27, 2019 Sponsor Share Posted October 27, 2019 @ Nuway +1 Popieram ten pomysł. Swoją opinie na temat tych aktualnych "gówien" już dałem. @ Damianciu Ty byś poszedł na imprezę, podstawili Ci by chłopaka jakiegoś to zamiast odrzucić propozycję, powiedział byś "Dobrze jest, mi się akurat podoba" @ Jase - Czy powrót do czegoś co było lepsze, to według Ciebie, cofka w rozwoju? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jase Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Dobrze, zatem do soboty czekamy na Wasze propozycje odnośnie nowych ikon [żywa grafika]. Uprzedzając pytania, stare ikony nie wrócą. Nie będziemy cofać się w rozwoju, tak jak wspominałem już w którymś temacie. //Edit: Na prośbę autora @ Nuway@ Nuway @ Karcok- w sobotę pojawi się propozycja nowych ikon. Podobnych do tamtych 'shieldów', lecz odświeżona. Pozdrawiam. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jase Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jase Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted August 25, 2020 V.I.P Donor Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts