sakxiu Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Nick oskarżyciela: saksiu Nick oskarżonego: kavosko SID/IP oskarżonego: - Mapa/Godzina zdarzenia: 2019-10-25 18:30:12 mapa inferno Opis sytuacji: powod bana byl ze 10 piw dostał (cos takiego ) dostałem kicka za to ze zapytałem się czy stary dal mu troche piwa, póżniej wszedłem na serwer ponownie zapytajać się czemu dostalem kicka admina to odrazu z buta dostalem mute na pisanie na 10 min bez żadnej odpowiedzi od admin, admin był pod wpływem alkoholu sam się przyznał do tego i za bardzo nadużył swoich umiejętności. bo nic złego nie zrobiłem a dostałem bez powodu kicka oraz mute na pisanie Dowody: dowodów nie mam bo nie wiedziałem ze bede musiał potrzebować ale jeśli jest gotv to tam bedzie slychać i widac nasza rozmowe godzine i mape macie napisana u gory wystarczy cofnac sie do tylu 1min Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prawdziwy Cheater Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 (edited) Kick za "starego" a gag za "na chuj kickujesz". A tu demko proszę :) http://o24a.gotv.pro/srv56923/auto0-20191025-180222-843404223-de_inferno-FFA_Katujemy.dem.zip Cytuje wypowiedź gracza. Jeżeli gracz tak napisał, to co mam napisać "na chusteczke kickujesz" ? Na pewno każdy się domyśli co wyżej wymieniony osobnik miał na myśli. Edited October 25, 2019 by kavosko 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szogun Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Ludzie nie popadajmy w paranoję jeśli każdy miał pisać skargę za takie coś to by działy skarg na serwerach były by zasypane tym. Jeszcze patrząc po tym co gadałeś lub pisałeś rozumiem powód kicka i gaga. Zamykam i następnym razem nie rób takich śmiesznych skarg oraz @ kavoskopamiętaj o kulturze proszę Cię. Z pozdrowieniami @ Szogun 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts