Jump to content
sakxiu

skarga na admina

Recommended Posts

Nick oskarżyciela: saksiu

Nick oskarżonego: kavosko

SID/IP oskarżonego: -

Mapa/Godzina zdarzenia: 2019-10-25 18:30:12  mapa inferno

Opis sytuacji:  powod bana byl ze 10 piw dostał (cos takiego ) dostałem kicka za to ze zapytałem się czy stary dal mu troche piwa, póżniej wszedłem na serwer ponownie zapytajać się czemu dostalem kicka admina to odrazu z buta  dostalem mute na pisanie na 10 min bez żadnej odpowiedzi od admin, admin był pod wpływem alkoholu sam się przyznał do tego i za bardzo nadużył swoich umiejętności. bo nic złego nie zrobiłem a dostałem bez powodu kicka oraz mute na pisanie

Dowody: dowodów nie mam bo nie wiedziałem ze bede musiał potrzebować ale jeśli jest gotv to tam bedzie slychać i widac nasza rozmowe godzine i mape macie napisana u gory wystarczy cofnac sie do tylu 1min

Kick za "starego" a gag za "na chuj kickujesz". 

A tu demko proszę :)

http://o24a.gotv.pro/srv56923/auto0-20191025-180222-843404223-de_inferno-FFA_Katujemy.dem.zip

Cytuje wypowiedź gracza. Jeżeli gracz tak napisał, to co mam napisać "na chusteczke kickujesz" ? Na pewno każdy się domyśli co wyżej wymieniony osobnik miał na myśli. 

Edited by kavosko
  • Like 1
  • Haha 2

Ludzie nie popadajmy w paranoję jeśli każdy miał pisać skargę za takie coś to by działy skarg na serwerach były by zasypane tym.

Jeszcze patrząc po tym co gadałeś lub pisałeś rozumiem powód kicka i gaga.

Zamykam i następnym razem nie rób takich śmiesznych skarg oraz @ kavoskopamiętaj o kulturze proszę Cię.

Z pozdrowieniami @ Szogun

• Like 5

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.