ToBiK Posted January 28, 2015 User Share Posted January 28, 2015 Nick:ToBiK Imię:Tomek Wiek:31 Staż na serwerze:Krótki Doświadczenie: BdB Znajomość AMX [0/8]:7/8 Czy byłeś / byłaś już adminem?:Byłem głownie na koko długi czas Dlaczego Ty?:Pewnie dlatego ze mam już doświadczenie o ilości przegranych godzin świadczy steam można sobie samemu podejrzeć Kontakt: steam ewentualnie jeśli będzie potrzebne gg choć nie używam już parę lat STEAM: tobias1984ster Akceptujesz regulamin admina?:Tak Akceptujesz regulamin serwera?:Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Jestem na Nie - Konto do podania - 4 h przegrane na serwie - Brak wymagań Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Przykro mi ale jestem na NIE, znikoma ilość godzin spędzonych na DD2 http://www.gametracker.com/player/ToBiK/80.72.33.50:27190/. Rejestracja na forum 25.01. Daj się lepiej poznać następnie złóż podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Jestem na NIE powody @up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToBiK Posted January 28, 2015 User Author Share Posted January 28, 2015 Zakładałem ze szukacie kogoś ogarniętego ;) co z tego ze mało godzin przegranych na dd2 przy ilości ogólnej przegranych godzin na steamie ;) na forum się nie udzielam także z tym poznaniem lipa bo szkoda mi czasu na pisanie przyszedłem tu grać na serwie ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Jestem na Nie - Konto do podania - 4 h przegrane na serwie - Brak wymagań Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaR!X Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 NIE -konto pod podanie -Staz -wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 28, 2015 Owner Share Posted January 28, 2015 Podanie odrzucone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts