Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie! Chciałbym przedstawić moją propozycję, która w znacznym stopniu spodoba się innym graczom.

Przejdźmy do konkretów:

• HUD — fajnie, gdyby na serwerze pojawiła się komenda /hud, która by chowała pod radarem statystyki — czasami mnie osobiście to dekoncentruje.
  • Modele — Tutaj mam na myśli modele gracza, może i fajnie wyglądają, ale mają zepsute hitboxy przez to często się denerwuje, że jakim prawem ktoś tego nie dostał, przypuszczam, że wielu też z tym się spotkało. Moim rozwiązaniem byłaby opcja wyłączenia komendą, tak jak wyżej, jeśli komuś by przeszkadzało to sobie wyłączy, jeśli ktoś nie czuje różnicy, zostawi sobie.

Również można dodać czas, od którego można rashować, skoro Terroryści mają prohibicję i mogę być na swoim respie do 1:30, to może Anty-Terroryści powinni też od tego czasu rashować, często bywa tak, że ledwo dojdę do bramy przy anarchii, a tutaj nagle wlatuje na dzielnie od pleców policja :D

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Ten hud wywalić najlepiej i dodać inny, który już lepiej liczy kd, a co do modeli vipa to cl_minmodels 2 i można grać, żadna podmiana, wersja vipa z jakiejś tam mapki o eskorcie zakładnika ;D

• Lubię to! 2
  • Premium
Opublikowano

1 jestem za 

2 modele mi osobiście nie przeszkadzaja 

3 antyrush to najgorsze co może być, rash to część rozgrywki więc trzeba też się z tym liczyć że mogą zrashowac 

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Dokładnie tak jak wyżej napisał @ 666Apostol
Nad hud'em pomyślę jeszcze co dalej.
Modele zostają, bo są od razu przypisane do pluginu svip'a, ale nie mam nic przeciwko wpisywania komendy cl_minmodels, która trochę zmieni jego wygląd.
Anty-rush'u na tym serwerze nigdy nie było i nie będzie. Runda nie trwa zbyt wiele, a dodatkowe blokowanie sekund dla CT może obniżyć (już i tak niską) dynamikę gry. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Opublikowano

archiwum.png

Opublikowano

archiwum.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.