Kakao Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Niestety jestem zmuszony odejść z sieci z 2 powodów. 1. Ten przede wszystkim nie mam gdzie grać, chciałbym zagrać na dobrym bf2 , niestety na tym plagą stali się kamperzy na kosie, admini banowac powinni za takie cos ... Wymagania na odznaki powinny byc wieksze, duzo wieksze, wtedy najlepsze odznaki mieli by tylko nieliczni i nie byloby takiej plagi kamperow, gracz z najlepsza odznaka shotguna powinien być bardziej widoczny, bo tak jak jest to przesada ,kolejna sprawa za dużo hp 160 to przesada, max 130-140, mógłbym ta jeszcze dlugo wymieniać, po prostu nie leży mi serwer i szukam takiego który mniej wiecej tak bedzie wygladal. Ew. Jakieś Ffa lub tp ale zostaly wycofane z sieci wiec nie widze miejsca dla siebie. 2. Drugą sprawą ale tą mniej ważną jest dzieciństwo i bezkarność Playa, wszyscy wiedzą jakie plebiscyty ostatnio odwala, niestety jest bezkarny, nikt mu nic z tym nie robi i jego dziecinada pozwala mu wierzyć ze to jest słuszne zachowanie, i nie pisz że tylko mi to nie odpowiada bo sporo osob odchodzi razem ze mną, tak jak ci tłumaczyłem ale nie rozumiałeś "takim zachowaniem nie utrzymasz graczy" Czasem wpadne na bf2 ale tylko czasem by spotkac znajomych. Także powodzonka wszystkim a tobie play Wiecej ogaru ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzeek1337 Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Cześć, osobiście Cię nie znałem ale dużo prawdy jest w tym co napisałeś. Życze Ci powodzenia w szukaniu nowej sieci, oby były tam serwery na których chcesz grać. Elou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Trzymaj się ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nk. Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Hejka ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Cześć :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Narka :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Cześć :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 siemaneczko ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Siemka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddy Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 adios :) Wysyłane z mojego X8 za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 28, 2015 User Share Posted January 28, 2015 :bry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Cześć ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 30, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 30, 2015 Na razie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 30, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 30, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Koniec. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts