Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Adrian

Twój nick na serwerze: Podoficer Brygady KieVo
Mutacja głosu:
Czas spędzony na serwerze (link do GT): 70.8h wszystkie 3 nicki moje jak wpiszecie KieVo można sprawdzić na Steamie https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.21:27125/top_players/?query=KieVo
Znajomość komend admina [1-10]: 6/10 myślę że 2 dni praktyki i znam je na pamięć
Dlaczego ty? Prosimy o dłuższą wypowiedz: Gram często na tym serwerze, jestem aktywny. Często jestem dostępny w godzinach o których nie ma administratorów i nie mam co zrobić z ludźmi poza upomnieniem ich. Mam bardzo dobry kontakt z administracją, kontakt przez messengera więc w każdej chwili mogę skontaktować się z innym administratorem. Jeżei ktoś mnie o coś pyta zawsze mu odpowiadam. Jestem lubiany wśród graczy na serwerze. Jeżeli chodzi o samo doświadczenie w CSi'e to posiadam 900h +. Potrafię zachować spokój, jestem kulturalny wobec innych graczy, nigdy nie dostałem żadnego rodzaju kicka bądź bana. Myślę że sprawdzę się w tej roli. Sorki za brak postów tutaj na forum ale już wszystko ogarnęłem i postaram się być aktywny!
Posiadasz działający mikrofon: Pewnie
Kontakt (GG / Steam): STEAM:   STEAM_0:1:202494677
Steam ID: 76561198365255083 

Czy posiadasz konto Prime?: Pewnie
Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Zapoznałem się i spełniam je w 100%

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania i pozdrawiam Właścicieli!

Odpowiadając na jedno z pytań: Według mnie każdy człowiek na ziemi może mieć bardziej oraz mniej zapchany tydzień. Chodzę do 1 kl. Liceum i też mam dużo na głowie. Jestem aktywnym chłopakiem uprawiam sport i staram wychodzić się z domu. W dniu dzisiejszym pojechałem z rodziną na weekendowy wypad, więc nie będzie mnie do końca tygodnia. Od następnego napewno będę aktywyny. Życie nie opiera się tylko na graniu w komputer. Wydaje mi się że i tak w porównaniu do niektórych administratorów jestem aktywny. Pozdrawiam

• Haha 1
Opublikowano

Jeśli jakiś gracz zadawał mi pytanie zawsze mu odpowiadałem. Nigdy nikogo przy tym nie urażając. Może tego nie zauważyłeś poniewaź nie grasz w godzinach między 12-14.

• Premium
Opublikowano

Jestem niestety na NIE

-Twoja aktywność w ostatnim tygodniu na serwerze nie wygląda zachęcająco, jedyne co to wczoraj byłeś dłużej, ogólnie ostatnio cię nie widzę w ogóle na serwerze.

-/+Wiek

17 godzin temu, KieVo napisał:

Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Zapoznałem się i spełniam je w 100%

-Nie spełniasz. Ani nie masz postów ani godzin na forum.

Opublikowano (edytowane)

wiek +

twoje zachowanie raczej bez zastrzeżeń więc opanowanie itd. +

gt też + edit : chociaż jak WP wspomniał no nie w tym tygodniu :D

jedyny minus to ilość adminów na ten moment, myślę że jest nas na tyle

Jestem na TAK ale w rezerwie gdyby ktoś odpadł z ekipy

Pozdro

Edytowane przez whoyouareman
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

+ wiek
+ gt
+ prime
Jedynie co ta aktywność w tym tygodniu jak wspomnieli koledzy wyżej. Poniekąd jestem neutralny a z drugiej na tak. 
Wszystko wyjdzie 'w praniu' :) 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieprzyjete.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

• 9 miesięcy temu...
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.