RecCak Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Witam. Z tego co większość z was zauważyła na serwerze COD 801,BF2,JailBreak jest naprawdę mała ilość osób.Według mnie nie jest to spowodowane dniami szkolnymi,tylko niedbałością adminów.Z tego powodu,jako iż jestem opiekunem serwera CoD 801 organizuje zebranie adminów,chętnych graczy,adminów innych serwerów oraz czerwonych,do przyjścia na nasz serwer głosowy TeamSpeak3.Zebranie te organizuje dnia 28.01.2015 o godzinie 16:30 na kanale RecCak. Wszyscy którzy chcą dołączyć się do nas,i w ten sposób pomóc sieci serdecznie zapraszam.Obowiązkowo trzeba zainstalować innego cs-a 1.6 non steam.Macie tutaj linka do cs-a non steam http://cssetti.pl/download .Jest to wymagane.Osoby które nie mogą przyjść/przyjdą proszę o napisanie pod dołem.Obowiązkowo na zebranie mają przyjść: Tomek Coffer Naufurany Adan Gom3z Max Veq Dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 RecCak bardzo mi przykro ale mnie nie bedzie :/. Nie mam kompa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz4444 Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 ja chętnie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NismO Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Ja chętnie bym wpadł,ale na tą chwilę nie dysponuję mikrofonem niestety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuDe Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Gratuluję świetnego pomysłu. Mam nadzieję, że nie chcesz zbierać osób po to, ażeby wchodzili na inne serwery i reklamowały. W takim razie po co dajesz bany za to samo na własnym serwerze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 27, 2015 Author Share Posted January 27, 2015 @TuDe W pewnej części masz racje bo miałem taki zamiar.Zauważ że banujemy za to bo boimy się że ktoś z naszej sieci odejdzie.I jeżeli pójdziemy większą grupą może ktoś dołączy.Na poprzedniej sieci działało i grało bardzo dużo osób.Często jakaś osoba myśli sobie "Hmm serwer wydaje się ciekawy,może sobie wejdę".W sumie co nam szkodzi spróbować?Jak napisałem wyżej będziemy robili to na NonSteam.Ale mam w planach również coś innego. @Nismo Nie potrzeba mikrofonu. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Evek ja z toba obgadam to w piatek bo wiesz ze ja teraz mam egzaminy probne i nie mam czasu na gadanie na ts :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NismO Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Jeżeli nie potrzeba mikrofonu to się się zjawie. Chętnie pomogę dla serwerowni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 ja z checią wpadnę moze w czyms pomogę mozesz na mnie liczyć mordko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 (edited) Prosiłbym o przełożenie spotkania na późniejszą porę, zjawię się. Najlepiej okolice 20-20:45. Edited January 27, 2015 by Ojciec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 27, 2015 Owner Share Posted January 27, 2015 Godz 17.00 mogę być :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted April 27, 2015 Owner Share Posted April 27, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts