Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
RecCak

Pomoc sieci.

Recommended Posts

Witam.

Z tego co większość z was zauważyła na serwerze COD 801,BF2,JailBreak jest naprawdę mała ilość osób.Według mnie nie jest to spowodowane dniami szkolnymi,tylko niedbałością adminów.Z tego powodu,jako iż jestem opiekunem serwera CoD 801 organizuje zebranie adminów,chętnych graczy,adminów innych serwerów oraz czerwonych,do przyjścia na nasz serwer głosowy TeamSpeak3.Zebranie te organizuje dnia 28.01.2015 o godzinie 16:30 na kanale RecCak. Wszyscy którzy chcą dołączyć się do nas,i w ten sposób pomóc sieci serdecznie zapraszam.Obowiązkowo trzeba zainstalować innego cs-a 1.6 non steam.Macie tutaj linka do cs-a non steam http://cssetti.pl/download .Jest to wymagane.Osoby które nie mogą przyjść/przyjdą proszę o napisanie pod dołem.Obowiązkowo na zebranie mają przyjść:

Tomek

Coffer

Naufurany Adan

Gom3z

Max

Veq

Dziękuje.

@TuDe W pewnej części masz racje bo miałem taki zamiar.Zauważ że banujemy za to bo boimy się że ktoś z naszej sieci odejdzie.I jeżeli pójdziemy większą grupą może ktoś dołączy.Na poprzedniej sieci działało i grało bardzo dużo osób.Często jakaś osoba myśli sobie "Hmm serwer wydaje się ciekawy,może sobie wejdę".W sumie co nam szkodzi spróbować?Jak napisałem wyżej będziemy robili to na NonSteam.Ale mam w planach również coś innego.

@Nismo Nie potrzeba mikrofonu. :)

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.