NismO Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Cześć jestem prawie codziennie na serwerze i widzę że co raz mniej osób gra na serwerze do godziny 15-tej jest około 5-8 osób. Po 15-tej może gra trochę więcej, ale to nadal mało jest. Jak pierwszy raz grałem na waszym serwerze to ciężko było wbić na niego , tyle było osób teraz tak nie jest. I tutaj chciałem zaproponować co zmienić/dodać, aby serwer przyciągał jak najwięcej osób. -reset lvl ( tak wiem że nikt jeszcze nie wbił max lvl itp. , ale przy takiej liczbie osób będzie ciężko wbić 801 lvl ) -reset ranku -zmniejszenie sadisticowi z 1/7 do np. 1/10 (ponieważ ta klasa jest za silna prawie cały czas zdarza się że gracz farci zabijając innego gracza hitem. -Balans klasy Skrzat ( tak, tak wiem że premium musi być lepsze od zwykłych klas, ale ta klasa to przesada. Waląc po 150 z hita + piorun 300 to daje nam 450 hp na raz jest to stanowczo za dużo. - usunięcie lub zastąpienie perku nanosuit. (ponieważ są teraz gildie i przy maks regeneracji perk nanosuit jest OP.) - I teraz najważniejsze ogarniecie adminów. Nie mówię tu o wszystkich,ale na serwerze mało kiedy jest jakiś admin. Nie wiem kto jest tutaj adminem, ale : -Tomek ( nie gra, lub gra bardzo mało ) -Veq ( nie gra, lub gra bardzo mało ) -Sonic ( nie gra, lub gra bardzo mało ) -Nafurany ( Często wchodzi na serwer, dobrze się sprawuję w roli admina. ) -RecCakPL ( nie gra, lub gra bardzo mało ) I to chyba tyle z adminów jak widzimy jeden admin na cały serwer to stanowczo za mało. Chciałbym także poznać zdanie innych graczy, którzy grają na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Nismo jestem codziennie na serwerze,ale na innych nazwach. Masz wielką racje,że serwer "upada".Dlatego dziś za 2 godziny pojawi się specjalny temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Jak pisałem ostatnimi dniami mój komputer został oddany do naprawy i dlatego jestem mało obecny. Po naprawie znowu wrócę do aktywnej gry na serwerze i w byciu Adminem. A co do zmian jestem za, oprócz skrzata być może to skłoni graczy do kupna klasy MP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NismO Posted January 27, 2015 Author Share Posted January 27, 2015 Przepraszam że post pod postem, ale nie wiedziałem że grasz na innych nickach. Co do wypowiedzi Little tak wiem że mogą być dni szkolne itp. , ale jest teraz godzina 16:16 a na serwerze gra 11 osób na 28 slotów , kiedyś jak wspominałem było max osób. Co do skrzata nadal uważam że jest zbyt silny, ja mając 350 lvl vs skrzat około 300 lvl nie mam szans. Wystarczy że skrzat mnie zobaczy i pociśnie full auto + piorunek i leże .Wiem że to jest MP ale można było zabrać jej dmg od inta a dodać coś innego nie wiem może granat 1/1 lub coś innego tu można wykazać się kreatywnością . Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 NismO nie i jeszcze raz nie. HE. to ma Gogus. Skrzt jest odpowiedni, a jezeli macie mu cos zabierac to np. Piorunek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NismO Posted January 27, 2015 Author Share Posted January 27, 2015 No jak chcecie, ale chciałbym żeby jeszcze ktoś się wypowiedział co o tym myśli. Ponieważ na prawdę myślę że skrzat za mocno odstaje od Imperatora czy gogusia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Moje propozycje do zmienienia : 1.Pogorszenie Skrzata. 2.Reset lvl. 3.Reset ranku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Myślę że serwer nie upada ale został zaobserwowany spadek graczy i tu się zdodzę myślę ze przydała by się drobna reklama bądź wprowadzenie poprawek klas oraz reset rank i leveli /! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NismO Posted January 27, 2015 Author Share Posted January 27, 2015 Chciałbym , aby wypowiedział się Astral bądź Play co o tym myślą i co będą działać dalej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Serwer nie UPADA tylko brak reklamy jest :( Gdy reklama będzie wszystko wróci do normy lecz nie powiem wam dokładnie kiedy będzie reklama :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Nismo jestem codziennie na serwerze,ale na innych nazwach. Masz wielką racje,że serwer "upada".Dlatego dziś za 2 godziny pojawi się specjalny temat. Byś się nie ośmieszał powinni Cie zdegradować . Żaden reset nie potrzebny . Jak H@ reklamowało server to było po 20 osób cały czas . Przestali to się skończyło. RecCak nie ośmieszaj się . Masz admina na hasło to nie możesz na innych latać nickach. Więc nie pisz bzdur co by się zdało i że jesteś na servie . Popytam gdzie się degraduje Opiekunów i zarazem Admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 28, 2015 Owner Share Posted January 28, 2015 Jak przyszedłeś do nas na serwer był on na reklamie dlatego nie było można wejść. Aktualnie zostali sami stali gracze, a reklamę wykupimy ponownie za kilka dni i serwer wróci do norm szczytu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 28, 2015 Owner Share Posted January 28, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts