Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Jase

Ranga - Zaufany/Zweryfikowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hej! Wychodzę z szybką propozycją, odnośnie kanałów prywatnych bądź kanałów VIP [strefa premium]. 
Proponuję dodać rangę, która zezwala użytkownikom na wchodzenia na kanały bez hasła. Myślę, że ułatwiłoby to sprawę stałym bywalcom, bo niektórzy często zmieniają hasełko i trzeba wszystkim podawać na nowo. :) 

@ Damianciuwiem o tym, ale tak jak napisałem wyżej :) - "niektórzy często zmieniają hasełko i trzeba wszystkim podawać na nowo. :) "

Edytowane przez Jase
  • Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Jestem na tak.

Kiedyś bywałem na tsie, na którym właśnie coś takiego funkcjonowało i każdemu było z tym bardzo dobrze :)

@ Damianciupropo tego, co napisałeś - wystarczy do regulaminu TS'a dopisać o tym wzmiankę i każdy się raczej będzie stosował.

A jeśli nie, poniesie tego konsekwencje. Mamy dużo adminów TS na ten moment, teraz dojdą kolejni i myślę, że nie będzie z tym większych problemów.

Pozdrowionka.

Edytowane: Co do rangi kanałowej, wystarczy dodać nową, która będzie miała permisje na dołączenie bez hasła na kanał, gdzie dany użytkownik będzie miał ową rangę. Coś w stylu "Wstęp", "Dostęp", czy tak jak wspomniałeś @ Jase, "Zweryfikowany".

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Istnieje taka grupa z podanymi powyzej permisjami, zwie się ona Przyjaciel Sieci. Dlaczego nie zrobię ogólnodostępnej? Dlatego, że po to ludzie zakładają hasła, żeby nikt bez zgody do nich nie wchodził. 

Napisz, użyj poke i poproś o hasło, kanał vip czy prywatny zawsze był i będzie własnością osoby posiadającej go. Uszanujmy to. :) 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 miesiące temu...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.