Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:fiz goboosting.pl

Nick admina banującego:Stalker

Data/Mapa:2019-10-12 17:37:58

SteamID:STEAM_1:0:419848509                           

Opis sytuacji:Dostałem bana za "obrażanie Admina".Admin pierwszy zaczął mnie obrażać bo rozpoczął jakiś tematy [nie pamiętam jaki] i cytuje "Ciebie pies jebał" , więc zdenerwował mnie to powiedziałem mu co miałem w głowie i dostałem bana.

Wycinek z konsoli:---

Proszę o złagodzenie lub usunięcie blokady czasowej

Ciau!

Player fiz goboosting.pl
Steam ID STEAM_1:0:419848509
Steam3 ID [U:1:839697018]
Steam Community 76561198799962746
Invoked on 2019-10-12 17:37:58
Dlugosc bana 1 wk
Wygasa 2019-10-19 17:37:58
Powod obraza admina
Zbanowany przez admina Stalker
Banned from ██ Katujemy.eu | BaseBuilder • RPG/EXP...
Wszystkie bany No previous bans
Blocked (3) fiz goboosting.pl, fiz goboosting.pl, fiz goboosting.pl
Opublikowano

Napisz mu na pw albo na serwerze czy coś bo ja nie mam czasu i chce sobie jeszcze pograć bo zaraz idę

• Haha 1
  • Donator
Opublikowano

Tak. Miało cos takiego miejsce tylko w inny sposób. Zaczeło się od tego że kolega Fiz miał do mnie preetensje że buduje poraz kolejny ten sam schron.

I cytuje słowa fiza "Kto cie robił"

Ja odpowiedziałem "mnie rodzice nie wiem kto ciebie widocznie pies""

I wtedy tyskoczył tekst od fiza ze moją take jebał wielbląd i się spytałem czy jest pewny swoich słów i powiedzial "co pewnie bana mi dasz" i po 2 minutach fiz dostal bana na tydziń.

Opublikowano
4 minuty temu, Stalker_99 napisał:

Tak. Miało cos takiego miejsce tylko w inny sposób. Zaczeło się od tego że kolega Fiz miał do mnie preetensje że buduje poraz kolejny ten sam schron.

I cytuje słowa fiza "Kto cie robił"

Ja odpowiedziałem "mnie rodzice nie wiem kto ciebie widocznie pies""

I wtedy tyskoczył tekst od fiza ze moją take jebał wielbląd i się spytałem czy jest pewny swoich słów i powiedzial "co pewnie bana mi dasz" i po 2 minutach fiz dostal bana na tydziń.

Nie mówiłem nic na temat schronu był jakiś dzieciak nwm chyba Omin i od niego sie zaczeło.Kampy budowałeś niezłe...

Nie mowiłem co pewnie dasz mi bana tylko ty mowiłes pozegnaj sie ładnie czy cos w tym stylu ,

nie jestem taki głupi zeby prowokowac do dostanai bana

Opublikowano

Przy okazji jezeli miałbym cie obrazac za budowanie takiej samej kampy to "obraziłbym" tylko gdybys zbudowal kampe z specjalnego surfa ktorego nie bylo na tej mapie [podobna do azteca bo schody i piramidy takie] wiec za przeproszeniem co ty mi tu pier******?   [z rur nie da sie zbudowac tej kampy za ktora moglbym cie "obrazic" w jakis sposob]

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.