Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: OK

Nick admina banującego: Na source bans jest: Admin deleted.

Data/Mapa: 10-12-19 17:58, de_Mirage

SteamID: STEAM_1:0:504613449

Serwer (mod):  ★ ONLY MIRAGE #2 ★                         

Opis sytuacji: Gram sobie spokojnie już 2 godzinę i nagle dostaje bana (prawdopodobnie za skilla). Proszę o zdjęcie bana.

Wycinek z konsoli: Disconnect: You have been banned by this server, check Katujemy.eu for more info.
Disconnect: You have been banned by this server, check Katujemy.eu for more info.

http://banserwina.xaa.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:504613449&advType=steamid&Submit

Opublikowano

Witam po przeanalizowaniu demka stwierdzam, że to na pewno nie jest ban za skila bo movmentu masz zero, Starasz się coś tam strzelać aczkolwiek masz bardzo wiele niejasnych sytuacji a spis poniżej to tylko wierzchołek góry lodowej. Time Boga, dokładnie wiesz kiedy i gdzie spikować, wiesz kiedy wychylić a gdzie po prostu zaczekać i zdobyć fraga. Rozpisałem Cię z dwóch map bo z tej co dostałeś bana było tylko 3 i pół minutki więc posłużyłem się mapą poprzednią.

Poniżej rozpiska dla Ubt :

Link do demka w którym dostał bana   Są tutaj tylko dwie akcje

2:50 - jump i zjazd na model, podejrzewam, że w porę zorientowałeś się że jest za ścianą i odpuściłeś  =      Pierwsza akcja z modelem

3:18 - Lecisz z celownikiem wycelowanym w górę, o wiele inaczej niż standardowo, po czym pick na model przez ścianę i pewny hs  =    Druga akcja z rampy

Z tego demka tylko tyle po ban poszedł po około 3 i pół minuty

Link do demka z poprzedniej mapy    Tu tych akcji jest troszkę więcej ale wybrałem te które są najbardziej dziwne.

16:18 - Pewny obrót w stronę shorta i oddanie szybkiej serii centralnie w model wroga      =    wersja z xray    /   a tu dla porównania   wersja bez xray 

19:15 - Możliwe, że przypadek ale Ty tych przypadków masz za dużo więc to tutaj też się znalazło     =     Pewny strzał w model

25:43 - Poleciałeś tutaj ostro tajmingowo, wiedziałeś gdzie i kiedy powinieneś się znaleźć, przy okazji poleciałeś po modelu  =     Czasowo idealnie

33:31 - Szybkie strzały ze scouta + dobrze wiesz z której strony spikować    =   Scout mid boxy

34:05 - wyczekane idealnie pomimo modelu wiedziałeś gdzie się ostawić   =   Dobry pick akurat na pałac tylko po co ?

35:22 - obawiałeś się kolesia nad tobą dlatego twój celownik leciał tak wysoko   =   Od kiedy tak wysoko trzymamy celownik. w cs nie ma slendermana

37:20 - Nie wiem jak skomentować ale wyczucie czasu to masz   =    AWP GOD

38:54 - zabiłeś w jungle, szybko sprawdziłeś rampę w sumie przez ścianę i na pewniaka poleciałeś do connectora  =   Na Pewniaka

40:14 - Jak to mawiają byłeś w idealnym miejscu o idealnym czasie, wiesz kiedy wyczekać, kiedy spikować ...    = AWP GOD v2

42:30 - Wyczekałeś sobie przez smoke, zresztą jak zawsze wiesz gdzie musisz być   =   Rampa smoke awp

43:44 - Jak zawsze piękny strzał z awp tylko w co ? Za dużo tych przypadków. Wersja z xray i bez =  Bez xray awp rampa smoke    /   xray rampa awp smoke

Myślę, że tyle powinno wystarczyć, myślę również, że dobrze wiesz za co poszedł ban oraz jakże ironiczne było Twoje stwierdzenie, że nie wiedziałeś wgl, że masz bana grając sobie na arence 1vs1 gdzie parę minut wcześniej ktoś nałożył Ci bana za wspomagacze.

Resztę pozostawiam dla ubt i osób decyzyjnych 

Pozdrawiam @ Meow.  :cat2:

• Wow 2
  • Uwielbiam 6
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.