Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Chcecie możliwość kupna efektów chodzenia pod !store ?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie możliwość kupna efektów chodzenia pod !store ?

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Ankieta potrwa do najbliższego poniedziałku, do godziny 19:00.

• Donator
Opublikowano

Nie wiem kto i jak wpadł na tak bezsensowny pomysł na arene.. jakby to wyglądało? Jakieś smugi by się ciągnęły za graczem? Może neon by świecił? Wszystko co sobie wyobrażę, działa na niekorzyść gracza, bo zdradza jego pozycję..

@ CHerbatniKnabijasz posty czy co? nie grasz na arence, nie wiesz jakie są pluginy etc. a się wypowiadasz

Chodzi mi o to, że nabijasz posty, a nawet nie grasz na arenie, żeby móc cokolwiek mówić o zmianach na niej :)

• Lubię to! 2
Opublikowano

Traile to raczej kojarzą się z Deathrunami, a tutaj będzie zdradzał pozycję gracza.

• Sponsor
Opublikowano

Nie no bez przesady, nie róbmy sobie jaj, trail na arence haha. Duże nie, ja rozumiem takie bajery na jakimś ffa czy coś, ale do arenki to nie pasuje i zdradza pozycje.

@ FannothPowiedz mi po co mi wiedza na temat pluginów wgranych na serwer by stwierdzić, że trail na arence byłby bezsensownym pomysłem? Nie muszę grać, a już na pewno nie regularnie, żeby stwierdzić moją powyższą wypowiedz.

• Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.