Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:  『LuKaszS』

Nick gracza/admina na którego składasz skargę: @ backstabinyourface
Opis sytuacji: Gram sobie na mapie DD2 i gracz back ( nie wiedziałem, że to jest admin) raszował sobie kilka rund podrząd z xm z tym swoim śmiesznym skinem. Wkurzyło mnie to i napisałem tylko "Wypad z tym xm oraz skinem" Potem back odpisał mi,że "Zaraz ty możesz sobie wylecieć" czy jakoś tak. No to ja  tylko odpisałem "No pisz sobie tak" coś takiego po czym dostałem kicka. Kick bez podania powodu. Czemu admin dał mi kicka? Za to,że napisałem tylko "wypad"? Druga sprawa jest taka,że daje zły przykład na serwerze,kampi sobie nie raz całą rundę na TT i nic a jak jakiś gracz zrobi tak to od razu jest problem. Wydaje mi się,że admin nadużywa trochę swoje moce i prawa.
SteamID oskarżonego: STEAM_0:1:162556525
Data i czas zdarzenia: 11.10.2019 godzina 19:21
Dowód (ss/demko): Tutaj mam wycinek z logu od właściciela @ NeQ.  L 10/11/2019 - 19:21:01: [basecommands.smx] "backstabinyourface<43><STEAM_1:1:162556525><>" kicked "『LuKaszS』<20><STEAM_1:0:454831457><>" (reason "")

PS. Po tym jak wbiłem ponownie na serwer napisał do mnie "Jak tam Łuki" 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Tłumacze sytuacje

Po wielokrotnym zabiciu Łukasza widzę wiadomość od niego "Wypad z tym xm oraz skinem" ja odpisałem mu "Zaraz ty możesz sobie wylecieć"  on natomiast odpisał "Ty tylko możesz sobie pisać"

Ja uznałem to za prowokacje i lekką zniewagę dlatego tylko go z kickowałem że trochę  ochłoną ale na to wyszło że Łukasz nie wiedział ze jestem adminem i nie mam o za to żalu.

Zaraz po dołoczeniu ponownie na serwer zaczął do mnie pisać  teksty typu "masz już skargę pisze do @ NeQ. on już wszystko wie" Dziwna sprawa że od razu został powiadomiony właściciel 

i zrobiona skarga. Myślę ze gracz Łukasz ma jakiś dziwny zamiar wobec mnie i dodatkowo straszy mnie jednym z właścicieli domyślam się iż są to koledzy ale nie będę w to wnikać .

Jeśli chodzi o tą sprawę to tyle ode mnie jeśli ktoś jest wstanie przeczytać logi czatu od rundy 15 do 20 to proszę to zrobić bo było więcej pisania na mój temat ale dokładnie już nie pamiętam.

Sprawa z "kampieniem" na spawnie TT na dust2 wygląda tak iż jakiś gracz zgłosił mnie na u@ i napisał że "back kampi od 6 rund na TT spawn"

Tak się składa iż wystarczy ściągnąć demko z dd2 i zobaczyć że gracz który napisał że kampie 6 rund pod rząd po prostu kłamie bo to była druga 2 runda po stronie TT i jak można to przypisać kampieniu to była to tylko 1 runda bodajże 17 runda przez z która walczyłem cały czas ze snajperami na bramie i od długiej moim zdaniem tej rundy 1 nie kampilem tylko próbowałem zabijać z bramy i długiej. Oczywiście zapraszam oglądnąć demko i tam jest cała odpowiedz.

Jeśli chodzi o kare przyjmę każdą aczkolwiek ta skarga jest dla mnie absurdalna.

Proszę o komentarz @ NeQ. @ Erwin @ BinaR @ Nati

Opublikowano

Panowie.. 

@ LuKasz14słowo "wypad" było troszeczkę niepotrzebne i nie na miejscu, nieważne czy to admin czy zwykły gracz, skoro takowa broń jest dozwolona. Natomiast @ backstabinyourfaceproszę by kicki były zawsze uzasadnione, gracz ma prawo wiedzieć za co został wyrzucony, by się poprawić. Kolejną sprawą jest to zdanie "jak tam łuki", które jest całkowicie zbędne.. 

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
  • 10 miesięcy temu...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.