Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Awika.

[424]. Pytanie Na Dziś?

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Najgorszy ból był, wtedy gdy wpuściłem kolegę do domu a nastepnego dnia połowy rzeczy nie było :default_russian_roulette:

A tak na poważnie to zostałem pobity miałem złamaną szczenkę połamane 4 żebra otwarte złamanie kciuka oraz złamany nos. 

5 na 1 bez szans jako 13 latek :/ leczenie trwało prawie 2 lata.

• Haha 1
Opublikowano

jak miałem 12 lat, wbiła mi się kierownica od rowera w brzuch i miałem złamane żebro, bliznę mam do dzisiaj :P

• Haha 1
  • Donator
Opublikowano

Śmierć dwóch bliskich osób w krótkim czasie.

Opublikowano

Gdy otworzyłem lodówkę a tam był tylko serek homogenizowany. :default_angry:

• Haha 2
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Doświadczam go na okrągło ;D 

Znajomi, którzy przez większość czasu mają mnie w dupie, ale gdy potrzebują kierowcy na imprezy czy gdzie indziej to piszą i nagle wielcy koledzy :cry:

Ale najbardziej odejście bliskiej mi osoby.. 

• Mistrz Ruletki
Opublikowano

Najbardziej bolą urazy psychiczne i osoby, które tego nie doświadczyły nie mogą mówić o prawdziwym bólu. Jeśli chodzi o moje doświadczenia bólu, to na pewno utrata najbliższej dla mnie osoby w życiu w tamtym okresie, ale nie chce rozwijać tematu, nie jest to temat, który powinien być rozwijany na forum o tematyce gier i przy tym pozostańmy.

Opublikowano

Podobnie jak ktoś tam wyżej, wbiłem sobie przez przypadek siekierę w stopę. XD

A psychicznie, no to na pewno strata matki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.