Xipopotam Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Nick: Xipopotam Imię: Damian Wiek: 17 Staż na serwerze: Bardzo dużo gram na codzie 800 lvl. Gram na dwóch klasach premium. Myślę że będzie już 6 miesięcy jak odkryłem ten serwer, a gram codzinnie po 3-4 godziny zawsze :) Doświadczenie: Bardzo dobre Znajomość AMX [0/8]: 5/8 ale zawsze mogę się podszkolić :) Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak na 3 serwerach : COD MOD, JAIL BREAK i COD MOD Dlaczego Ty?: Chciałbym kontynuować przygodę z cs'em i na nowo zacząć grać zawodowo. Niekiedy widzę jak aim i wh "łażą" po serwie a admin oczywiście nie ma lub jest na jail breaku i ktoś musi po niego iść. Pomagałbym innym graczom odpowiadajac na ich pytania, jestem sumienny i dotrzymuje słowa. Wiele czasu mogę poświecić grze :) Kontakt: STEAM: nie posiadam ale mam zamiar nabyć :) Akceptujesz regulamin admina?: Oczywiście Akceptujesz regulamin serwera?: Oczywiście 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 26, 2015 User Share Posted January 26, 2015 Jestem na NIE. -Konto Pod Podanie. -Steam (Odpadasz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Brak steam=brak admina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Nie dość ze bez steam, to jeszcze konto pod podanie wielkie NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Aby mieć admina wamagany jest Steam. Zakup Steam i spróbuj później. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzeek1337 Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Konto pod podanie, brak steama. NOPE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LubieSzczekać Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Na NIE dlaczego ?! Brak steam konto na forum dal podania :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaR!X Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Nie ma Steam nie ma admina !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddy Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Jestem na nie, powód brak steam Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Brak Steam = Brak admina. A tak poza tym na jakim nicku grasz? bo nawet Cie nie kojarze z serwera ani nie mogę odszukać na Gametrackerze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xipopotam Posted January 26, 2015 Author Share Posted January 26, 2015 Kurde chodziło mi o COD 801 lvl :/ Pomyliłem :/ gram tam non stop jestem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Tak czy siak odpada.Spełnij wszystkie wymagania. @Mr_Ślepy wcześniej napisał że pomylił serwer,i chodziło mu o cod 801. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xipopotam Posted January 26, 2015 Author Share Posted January 26, 2015 Okej postaram się w najbliższym czasie zakupić Steam i wtedy spróbuje swoich sił :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Na Nie - Brak steam - Konto do podania - Oszukujesz w podaniu w GT DD2 nawet cię nie wyszukało ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Niestety nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie Odrzucone, Kup steam i wtedy złóż podanie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts