Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Mistrz Ruletki
Opublikowano

Nick z Serwera: CHerbatniK
Imię: Mateusz
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/CHerbatniK/145.239.237.104:27090/

Doświadczenie w adminowaniu: Jeśli chodzi o CS:GO, to żadne, jeśli mogę przytoczyć moją przygodę z 1.6, to wielokrotnie przez kilka lat adminowałem, kilka razy pracowałem jako UBT (nawet tutaj zaraz po reaktywacji posiadałem range UBT 1.6), kilka razy opiekun serwera.
Znajomość sourcemoda [0/10]: Zgodnie ze skalą mogę mieć maksymalnie 2/10, gdyż wiele czytałem i oglądałem o sourcemod'ie i stwierdziłem, że tak naprawdę dużo od amxx się nie różni i powinienem sobie poradzić.
Czy byłeś / byłaś już adminem?: W CS:GO nie, ale jak już wcześniej wspomniałem w 1.6 wielokrotnie.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: To jest uzależnione od pracy, ale jeśli mam wolny czas to nawet kilka godzin dziennie. Jestem w stanie zapewnić, że minimum godzinę dziennie będę mógł poświecić. Pracuje na 4 brygadówcę dlatego będą to różne pory dnia i nocy
Dlaczego Ty?: Bo wróciłem do gry w cs, ale już nie 1.6, a CS:GO i tym samym wróciłem na sieć, gdzie byłem zaraz po reaktywacji adminem na istniejącym wtedy jackpocie i UBT 1.6. Bardzo często widzę, gdzie gracze się wyzywają i rzucają w siebie obelgami. Takie zachowanie chciałbym ukrócić, gdyż najczęściej takie obelgi lecą z ust bardzo młodych graczy, którzy nie zdają sobie sprawy jakie konsekwencje może to nieść za sobą. Oczywiście moje ukochane czituszki też ze mną łatwo mieć nie będą. Po prostu chciałbym pilnować, aby każdy grać przestrzegał ustalonego regulaminu.

Posiadasz mikrofon?: Jak najbardziej
Kontakt: Steam, fb
SID: STEAM_1:0:230605355

Posiadasz konto Prime?: Oczywiście
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Jestem tego samo zdania, co Marta. 

+ wiek

+ wypowiedź w podaniu

+/- GT, faktycznie potrafisz spędzić dużo czasu na serwerze w trakcie jednego dnia, lecz troszkę odrzuca mnie to, że grasz od tygodnia :/

• Dzięki 1
  • Donator
Opublikowano

Powiem tak jeśli chodzi o plusy i minusy:

+doświadczenie

+twoja wypowiedź w podaniu po prostu miło się patrzy na tak dobrze rozpisanie podanie

+"Dlaczego Ty" wyczerpująca i konkretną odpowiedź na to pytanie 

+Wiek

+/- gt potrafisz przegrać wiele w ciągu jednego dnia lecz jak napisał @ cloudnjesteś dopiero od tygodnia.

Podsumowując jestem na TAK. Ale jednak za nim przyjmiemy poczekam na wypowiedź innych.

Powodzenia :D

Z pozdrowieniami Szogun

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieprzyjete.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.