KjalpJMO Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Nick: KjalpLP ID:[U:1:302355226] Nick banującego: MateoPL Długość blokady: permik Data i godzina otrzymania blokady: 22/09/2019 10:20:24 Powód blokady: Działanie na niekorzyść serwera. Wyjaśnienia: Pełny pozytywnej energii chciałbym przeprosić za swoje naganne zachowanie które prawidłowo zostało stłumione. Wszystkie negatywne emocje we mnie zostały zabite ,zostały teraz same pozytywne ,więc jako nowy zreformowany gracz jestem gotów powrócić na serwer jako spokojny miły gracz! Uważam że jestem gotów powrócić na serwer ponieważ odsiedziałem swoje w więzieniu całe 2 tygodnie myślałem o powrocie i o tym jak to napisać dziś nastąpił ten dzień! Jestem gotowy! <3 pozdro dla dobrych chłopaków :3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 +1 tak było nie kłamie Chłopak wiele przeszedł w życiu, należy mu się druga szansa. Pod uwagę trzeba również wziąć fakt, że miał dość trudne dzieciństwo i dopiero wraca do optymalnego stanu psychicznego. Pokazywał mi zaświadczenie lekarskie i zauważyłem u niego ogromne zmiany i chęci do życia. Krzysiu jestem już innym człowiekiem pełnym pozytywnej energii i jest gotów do kolejnych pięknych chwil spędzonych na serwerze. Adwokat: Mrucim Ustawa z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych Dz.U. 2018 poz. 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 Jaki ku*wa kolejny perm paj*ce za co niby Wróciłem reformed prosze tutaj o spokój a nie jakies permy są dawane. PS: To dobry perm, że już 3 konto jest robione. Widzę, że tutaj poważne zabezpieczenia są posiadane. Pozdro misiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 Zostawcie już to konto bo mi sie nie chce kolejnych zakładać bo to nie ma sensu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olrajt69 Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 No nieźle. Jakby wyjaśnienia nie byłyby skopiowane od innego odwołującego się gracza to może jeszcze bym się zastanowili, ale jak ty lecisz po bandzie to dziękujemy :D Jeżeli chcesz się jeszcze starać o unbana i wiesz, że się zmieniłeś to napisz to, ale tak od serduszka. <3 Odwołanie odrzucam 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olrajt69 Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted October 14, 2023 Owner Share Posted October 14, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts