Jump to content
KjalpJMO

Wracam reformed

Recommended Posts

1. Nick: KjalpLP
  2. ID:[U:1:302355226]
  3. Nick banującego: MateoPL
  4. Długość blokady: permik
  5. Data i godzina otrzymania blokady22/09/2019   10:20:24
  6. Powód blokadyDziałanie na niekorzyść serwera.
  7. Wyjaśnienia: Pełny pozytywnej energii chciałbym przeprosić za swoje naganne zachowanie które prawidłowo zostało stłumione. Wszystkie negatywne emocje we mnie zostały zabite ,zostały teraz same pozytywne ,więc jako nowy zreformowany gracz jestem gotów powrócić na serwer jako spokojny miły gracz! Uważam że jestem gotów powrócić na serwer ponieważ odsiedziałem swoje w więzieniu całe 2 tygodnie myślałem o powrocie i o tym jak to napisać dziś nastąpił ten dzień! Jestem gotowy! <3 pozdro dla dobrych chłopaków :3
  • Haha 4

+1 tak było nie kłamie 

Chłopak wiele przeszedł w życiu, należy mu się druga szansa. Pod uwagę trzeba również wziąć fakt, że miał dość trudne dzieciństwo i dopiero wraca do optymalnego stanu psychicznego.

Pokazywał mi zaświadczenie lekarskie i zauważyłem u niego ogromne zmiany i chęci do życia. Krzysiu jestem już innym człowiekiem pełnym pozytywnej energii i jest gotów do kolejnych pięknych chwil spędzonych na serwerze.

Adwokat: Mrucim :serduszko:

Ustawa z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych Dz.U. 2018 poz. 1000

Jaki ku*wa kolejny perm paj*ce za co niby :default_ohmy:

Wróciłem reformed prosze tutaj o spokój a nie jakies permy są dawane.

PS: To dobry perm, że już 3 konto jest robione. Widzę, że tutaj poważne zabezpieczenia są posiadane.

Pozdro misiek :serduszko:

No nieźle. Jakby wyjaśnienia nie byłyby skopiowane od innego odwołującego się gracza to może jeszcze bym się zastanowili, ale jak ty lecisz po bandzie to dziękujemy :D
Jeżeli chcesz się jeszcze starać o unbana i wiesz, że się zmieniłeś to napisz to, ale tak od serduszka. <3

Odwołanie odrzucam

• Haha 1
  • I love it 1

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• 4 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.