Tysia Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Nick: Tysia Imię: Patrycja Wiek: 20 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): GT + GT2 czyli z 25h ponad Doświadczenie w adminowaniu: łącznie 4 lata - w tym bycie j@ sieci, a same Areny to 2 lata xD Znajomość sourcemoda [0/10]: 9 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Raczej wchodzę codziennie (miałam tygodniowy wyjazd) i poświęcam 2h dziennie, więc miesięcznie trochę się uzbiera Dlaczego Ty?: Nie będę pisać, że potrzeba pomocy, bo serwer jest w świetnej kondycji i dlatego mi się bardzo spodobał. Chcę dodać nowej energii, utrzymywać porządek, ale zarazem miłą atmosferę. Jestem zadziorna i nie daję sobie wejść na głowę, jednak o dziwo nie mam żadnych konfliktów z graczami, wręcz fajny i luźny kontakt. Jestem sumienna, miła, komunikatywna i ambitna. Potrafię rozpoznać cheatera i jeszcze nie było sytuacji, abym się pomyliła - chociaż oczywiście w razie pomyłki potrafię się przyznać do błędu. Ponadto na plus u mnie, że skillowo nie jest źle, bo najczęściej siedzę na pierwszej arenie :D Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: Steam, TS SID: STEAM_0:1:82186712 Posiadasz konto Prime?: Tak Akceptujesz regulamin admina?: Tak Akceptujesz regulamin serwera?: Tak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubeN Posted October 1, 2019 V.I.P Share Posted October 1, 2019 Na Tak +wiek +doświadczenie +aktywność na serwerze +sm +dlaczego ty -rzadko używasz mikrofonu :> 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyriusz Black Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 jestem na TAK: +doświadczenie +wyróżnianie się kulturą osobistą +doświadczenie +znajomość SM +ładne 'Dlaczego Ty' +wiek +czas, który może poświęcić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Tak +Doświadczenie +Wiek +Ładne podanie +Dzisiaj zabiłem w podskoku 1tapem :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuway Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 jestem na tak +czas na serwerze +wiek +sm 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalker_99 Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Jestem na TAK +wiek +gt +sm +doświadczenie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fannoth Posted October 1, 2019 V.I.P Share Posted October 1, 2019 Na tak +wiek, +gt, +sm, +zaprawiona w boju, +przyda się kobieta w zespole. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted October 1, 2019 V.I.P Donor Share Posted October 1, 2019 Ja również jestem na tak: + wiek + doświadczenie + znajomość SM + fajne, bardzo oryginalne "Dlaczego Ty?" Ogólnie całe podanie jest napisane starannie i widać, że Ci zależy. + chęć pomocy I dużo by tak jeszcze wymieniać.. Powodzenia! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted October 1, 2019 V.I.P Share Posted October 1, 2019 Przyjmuję, zgłoś się do mnie na steam. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted October 1, 2019 V.I.P Share Posted October 1, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts