Jump to content
Tysia

Podanie - Tysia

Recommended Posts

Nick: Tysia
Imię: Patrycja
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): GTGT2 czyli z 25h ponad
Doświadczenie w adminowaniu: łącznie 4 lata - w tym bycie j@ sieci, a same Areny to 2 lata xD
Znajomość sourcemoda [0/10]: 9
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Raczej wchodzę codziennie (miałam tygodniowy wyjazd) i poświęcam 2h dziennie, więc miesięcznie trochę się uzbiera
Dlaczego Ty?: Nie będę pisać, że potrzeba pomocy, bo serwer jest w świetnej kondycji i dlatego mi się bardzo spodobał. Chcę dodać nowej energii, utrzymywać porządek, ale zarazem miłą atmosferę. Jestem zadziorna i nie daję sobie wejść na głowę, jednak o dziwo nie mam żadnych konfliktów z graczami, wręcz fajny i luźny kontakt. Jestem sumienna, miła, komunikatywna i ambitna. Potrafię rozpoznać cheatera i jeszcze nie było sytuacji, abym się pomyliła - chociaż oczywiście w razie pomyłki potrafię się przyznać do błędu. Ponadto na plus u mnie, że skillowo nie jest źle, bo najczęściej siedzę na pierwszej arenie :D
Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: Steam, TS
SID: STEAM_0:1:82186712
Posiadasz konto Prime?: Tak
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

• I love it 2

Ja również jestem na tak:

+ wiek

+ doświadczenie

+ znajomość SM

+ fajne, bardzo oryginalne "Dlaczego Ty?" Ogólnie całe podanie jest napisane starannie i widać, że Ci zależy. 

+ chęć pomocy

I dużo by tak jeszcze wymieniać..

Powodzenia! 

• I love it 1

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieprzyjete.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.