Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: XrubiX

Nick admina banującego: -W-P-

Data/Mapa:01.10.2019 godzina : 14:27 , Mapa : Inferno

SteamID: STEAM_0:0:89319652

Serwer (mod):  Katujemy.eu ★ 5 MAPS                   

Opis sytuacji:Gralem gralem i dostalem bana sprawdzilem sourcebansy i powodem byl : pSilent 

Wycinek z konsoli:Disconnect: You have been banned by this server, check Katujemy.eu for more info.

• Premium
Opublikowano (edytowane)

Jeśli mam się wypowiedzieć to chodziło mi o pSilent, prawie jak aimlock tylko należący do legithack'ów. Uważam iż Pan @ XrubiXgrając na de_inferno prawie każdy strzał miał wspomagany przez owego pSilent'a. Machanie celownikiem na lewo i na prawo po czym oddanie perfekcyjnego strzału w głowę to w cale nie jest dziwne.?

A, no i jeszcze oddanie strzału w przeciwnika i przeskoczenie celownika na przeciwnika obok. Znam błędy tego cheat'a i wiem że takie problemy są z nim, właśnie przeskakiwanie celownika na złego przeciwnika, taka akcja była u tego gracza po czym go zbanowałem.

@ KarcokMam rozpisać demko?

-   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   - 

Demko

25:55 - Zabijasz przeciwnika(legit) po czym strzelasz 2 w ścianę gdzie nikogo nie ma lecz przypadkiem za ścianą jest przeciwnik.(WH)

26:03 - Celujesz w przeciwnika przez ścianę, ewidentnie to nie był przypadek.(WH)

26:10 - Wychylasz z molotov'em w ręku i idealnie masz celownik zgrany z przeciwnikiem zza ściany.(WH)

33:18 - Celujesz obok głowy i nagle celownik przeskakuje na głowę po czym wchodzi headshot. (Pamiętam jak obserwowałem gracza w tym momencie i nienaturalnie w momencie oddania strzału celownik przeskoczył na głowę także to nie jest lag związany z 32tick)

34:20 - Celownik nienaturalnie przeskakuje z jednego przeciwnika na drugi, o tym pisałem wyżej.

Edytowane przez -W-P-
rozpisanie demka
  • Haha 1
Opublikowano

Nigdy nie cheatowalem , az to jest dla mnie smieszne bo gram w cs po dlugiej przerwie ekwipunek nawet mam bogaty i 60 gier na steam wiem ze to zbyt duzo nie zmienia ale ma to troche jakis wplyw bo komu by sie chcialo cheatowac z takim kontem +1600h w cs go :/

Opublikowano

Moj movment jest teraz dziwny bo kto odpala cs po 3 miesiacach ten wie ze nie gra sie tak samo jak kiedys.
Nie przypominam sytuacji ze myszka mi jakos na bok przeksakiwala ale mam Steelseries 300 ktora czasami przeskakuje na bok dynamicznie ale mam to rzadko. 
Pozdrawiam prosze o ub :)

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, -W-P- napisał:

Jeśli mam się wypowiedzieć to chodziło mi o pSilent, prawie jak aimlock tylko należący do legithack'ów. Uważam iż Pan @ XrubiXgrając na de_inferno prawie każdy strzał miał wspomagany przez owego pSilent'a. Machanie celownikiem na lewo i na prawo po czym oddanie perfekcyjnego strzału w głowę to w cale nie jest dziwne.?

A, no i jeszcze oddanie strzału w przeciwnika i przeskoczenie celownika na przeciwnika obok. Znam błędy tego cheat'a i wiem że takie problemy są z nim, właśnie przeskakiwanie celownika na złego przeciwnika, taka akcja była u tego gracza po czym go zbanowałem.

@ KarcokMam rozpisać demko?

-   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   - 

Demko

25:55 - Zabijasz przeciwnika(legit) po czym strzelasz 2 w ścianę gdzie nikogo nie ma lecz przypadkiem za ścianą jest przeciwnik.(WH)

26:03 - Celujesz w przeciwnika przez ścianę, ewidentnie to nie był przypadek.(WH)

26:10 - Wychylasz z molotov'em w ręku i idealnie masz celownik zgrany z przeciwnikiem zza ściany.(WH)

33:18 - Celujesz obok głowy i nagle celownik przeskakuje na głowę po czym wchodzi headshot. (Pamiętam jak obserwowałem gracza w tym momencie i nienaturalnie w momencie oddania strzału celownik przeskoczył na głowę także to nie jest lag związany z 32tick)

34:20 - Celownik nienaturalnie przeskakuje z jednego przeciwnika na drugi, o tym pisałem wyżej.

Mowisz ze mam jakliegos pSilenta a potem ze mam WH .... gdybym mial wh to na przeciwnika bym nie wychodzil z molotovem aby mnie zabil tylko raczej z ak :)

Opublikowano

Moge nawet udostepnic teamviwera bo nie posiadam owych cheatow.Mowisz ze wychylam na typa wcelowany to jest prefire i tyle ;)

• Haha 3
  • Donator
Opublikowano

25:55 -  +/- 

26:03 -  b-

26:10 - b-

33:18 -  b-

34:20 -  b-

Powiem tak, na tym demku nic specjalnego nie widzę. ub

• Dzięki 1
  • Donator
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.