Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W szoku jestem i to duzym patrzac na dalszy przebieg sprawy te demko ktore wrzucilem rozpoczynajac ten temat ewidetnie spalone nie wiem czy moze gral caly czas na wh albo moze w tamtej chwili je wlaczyl bo bylo przed godzina 24 i na serwie nie bylo juz admina nie wiem lecz jak po ogladnieciu mozna miec watpliwosci i stwierdzic ze to skill ludzie pali sie az parzy masakra nie wierze w to .

1.40 minuta - to celowanie modelowo jest az smieszne

3.20 minuta - wyczekiwanie kolesia ktorego jeszcze nie widzial i nie bylo slychac zabija i leci na pake ktora widzi przez sciane ale spoko

3.44 minuta - nie rzuca juz granatu jak akcje wczesniej bo wie ze czysto leci z celownikiem nie sprawdzajac zadnych innych katow na typka na respie lol

4.30 minuta - wyczekiwanie typka bo go widzi przerazajace nie wiem gdzie tu watpliwosci

5.15 minuta - w poprzedniej akcji biegl na respa bo wiedzial ze tam sa teraz mimo iz jest 3 na 3 w teamach biegnie nagle b bo widzi ze tam poszli max pozdro dla admina jestem w szoku

Kto po tym demie uzna ze koles gral czysto wybaczcie to sa chyba jakies jaja

Opublikowano

Serio? Pojebało was ostro, moim zdaniem BAN powinien zostać i tyle ;) jak dla mnie demko jest spalone :>
Dziękuję. 

- bez pozdrowień.

• Właściciel
Opublikowano

Odbanowany

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.