Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do tematu wczesniej... ---> http://katujemy.eu/index.php?/topic/3695-odwo%C5%82anie-byku/

OJCIEC, PROSZĘ CIE NIE UPIERAJ SIĘ TAK PRZY SWOIM PARU ADMINÓW TOBIE TU NAPISAŁO CO SĄDZĄ A TY JAK DO ŚCIANY... POGRAJ TROCHĘ WEJDŹ I POGRAJ, NIC NIE NAMIERZAM JAK NIE WIEM CO... WIDZĘ LEPSZY JESTEŚ OD BL/AC BO TAM BY BANA NIE DOSTAŁ A ONI CHYBA LEPIEJ SIĘ ZNAJĄ NIŻ TY PRAWDA? ;) NIE MAM WH I SIĘ NIE PODDAM BO O SWOJE BĘDĘ WALCZYŁ BO NIE MAM TEGO ŚCIERWA NAWET NA KOMPIE... POZA TYM TEN NIESZCZĘSNY "NK" TO PŁACZE NA KAŻDEGO KTO GO ZABIJE/ZESKANUJE.. SZCZERZE, MIAŁEM ZAMIAR GO DORWAĆ NA WH BO LATA ODPALONY RAZ WSZEDŁEM NA INNYM NICKU I GRAŁEM SB JAK BYM GRAŁ PIERWSZY RAZ ŻEBY GO LUKAĆ I NIE PODPADŁO, TO MODELOWAŁ MIERZYŁ HEADY WALIŁ JAK SZŁO... 

JA JESTEM CZYSTY I BĘDĘ O TO WALCZYŁ.. PISZĄ TOBIE A TY DALEJ SWOJE... 

Twój nick: -=byku=-

Nick admina banującego: Nie ma
Data/Mapa: Nie ma
IP/SteamID: Jest w linku co dałem
Serwer (mod): Podane w linku
Opis sytuacji: Już mówie, była skarga na mnie iże gram na wh było demko i Ojciec wypisał akcje i dał bana, przepraszam piszę to ale wiem że gram czysto i będę tak długo pisał aż dostanę UB bo nie gram odpalony, wielu graczy ze mna gra 3 razy ss dostałem... Za każdym razem admin jak siedzi na specu gram tak samo.. Nie zmienia się np ze zaczynam ciągle padać i wgl... Potwierdzi t o"czlowiek renesansu" jak sam wspomniał obserwował mnie i mówił "czysto grałeś" a gram cały czas tak samo... To coś świadczy??? Proszę o obejrzenie demka bez kitu na słuchawkach podniesionym dźwiękiem i wgl, mam staż w tej grze więc wiem co mogą robić gdzie kampić czy cokolwiek.. SERIO GRAM I JESTEM CZYSTY.
Wycinek z konsoli: nie ma 
http://katujemy.eu/i...mko/#entry18870

• Lubię to! 1
Opublikowano

Byku dobrze,ale nie rób nowych tematów,sprawa jest rozpatrywana w dziale adminów,więc kolejny temat nie potrzebny ,wstaw demko z innego serwera jak grasz i wtedy ocenimy albo jakiś inny dowód :) ojcu udowodnij że jesteś prawdziwy pro :) oglądałem demo ,skany dobre walisz,chciałbym mieć albo chociaż raz posłuchać w twoim słuchawkach jak ty to słyszysz,bo moje za 20 zł sięgają 5 metrów zasięgu słuchu kroków ;D szkoda stracić steama byku którego kupiłeś za 30-40 zł

Opublikowano

Tylko nie wiedziałem że macie gdzieś jakiś temat, ok czekam na werdykt nie będę robił tematów. Nigdy nie potrzebowałem nagrywać demke, więc nie mam ale jak tylko bym dostał UB macie jak w banku że demko dam podczas mojej gry,m i bez przesady pro nie jestem, tylko zwyczajny gracz co ma słuchawki i gra ostroznie a zarazem dynamicznie i duzo skanuje. 

Opublikowano

Hmm. Myśle, jeżeli my widzimy inaczej on myśli inaczej, to nie ma sensu. 

Widać, że koledze zależy na UB bo może prawdobodonie nie czitował.

Myśle, żeby zgłosić te Demo do BL :)

Opublikowano

''POZA TYM TEN NIESZCZĘSNY "NK" TO PŁACZE NA KAŻDEGO KTO GO ZABIJE/ZESKANUJE.. SZCZERZE, MIAŁEM ZAMIAR GO DORWAĆ NA WH BO LATA ODPALONY RAZ WSZEDŁEM NA INNYM NICKU I GRAŁEM SB JAK BYM GRAŁ PIERWSZY RAZ ŻEBY GO LUKAĆ I NIE PODPADŁO, TO MODELOWAŁ MIERZYŁ HEADY WALIŁ JAK SZŁO...''

Chyba kpisz sobie ze mnie czlowieku ja nie ty z reszta tu sam sie przyznajesz ze chciales mnie dorwac na wh czyli zapewne juz je masz na kompie co do tego mojego cziterowania heh nie masz demka zero dowodow i moje ssy sa na forum zwykle pomowienie i szukanie winnych zeby zrzucic na nich wine niestety twoje demko mowi samo za siebie pieknie spalony grales wybacz kogo chcesz oszukac odpusc

Opublikowano

Dlaczego wy się tu wypowiadacie ?

Co mnie wasze zdanie obchodzi że 2lata temu grał na aimie, wh.

Wy tu nie będziecie decydowali czy dostanie ub czy nie. Mi się nie chce dema oglądać, tylko po raz kolejny zalecam wrzucićna black liste, tam sprawdzi dobry support w takich sprawach i oceni.

Jeżeli grał nie czysto to się o tym dowiemy.

Opublikowano

''POZA TYM TEN NIESZCZĘSNY "NK" TO PŁACZE NA KAŻDEGO KTO GO ZABIJE/ZESKANUJE.. SZCZERZE, MIAŁEM ZAMIAR GO DORWAĆ NA WH BO LATA ODPALONY RAZ WSZEDŁEM NA INNYM NICKU I GRAŁEM SB JAK BYM GRAŁ PIERWSZY RAZ ŻEBY GO LUKAĆ I NIE PODPADŁO, TO MODELOWAŁ MIERZYŁ HEADY WALIŁ JAK SZŁO...''

Chyba kpisz sobie ze mnie czlowieku ja nie ty z reszta tu sam sie przyznajesz ze chciales mnie dorwac na wh czyli zapewne juz je masz na kompie co do tego mojego cziterowania heh nie masz demka zero dowodow i moje ssy sa na forum zwykle pomowienie i szukanie winnych zeby zrzucic na nich wine niestety twoje demko mowi samo za siebie pieknie spalony grales wybacz kogo chcesz oszukac odpusc

Śmieszny jesteś jakiś dowód? 

Bo to na Ciebie składają skargi ciągle, wiesz, że jesteś podejrzewany o Anty - SS'y?

Skończ już na Byka najeżdżać  bo i tak Ci to nic nie daje.

Opublikowano

Śmieszny jesteś jakiś dowód? 

Bo to na Ciebie składają skargi ciągle, wiesz, że jesteś podejrzewany o Anty - SS'y?

Skończ już na Byka najeżdżać  bo i tak Ci to nic nie daje.

Jeszcze chyba nie bylo przypadku zeby ktos sie skarzyl ze mam anty ss to raz dwa nie wiem dlaczego go tak bronisz ale to widac jakas trojka nam sie utworzyla gibek sebu i byku . Powiedz cos na nich to odwroca kota ogonem ze za co te skargi i bd sie wzajemnie bronic no nie wiem uwazajcie na nich bo w realu jeszcze jakis zwiazek z tego wyjdzie partnerski . A co do sebusia po takim popisie jaki dales byloby mi wstyd wejsc i sie udzielac na forum serio

Opublikowano

Jeszcze chyba nie bylo przypadku zeby ktos sie skarzyl ze mam anty ss to raz dwa nie wiem dlaczego go tak bronisz ale to widac jakas trojka nam sie utworzyla gibek sebu i byku . Powiedz cos na nich to odwroca kota ogonem ze za co te skargi i bd sie wzajemnie bronic no nie wiem uwazajcie na nich bo w realu jeszcze jakis zwiazek z tego wyjdzie partnerski . A co do sebusia po takim popisie jaki dales byloby mi wstyd wejsc i sie udzielac na forum serio

w tym momencie nk nas obrażasz ze jesteśmy jakimiś pedałami,tak to odbieram,i mówił nam człowiek żebyśmy zluzowali majty a ty je nadal spinasz,i to co masz do sebu to sobie z nim wyjaśniaj a nie mieszasz mnie i byku do sprawy z tym nie związanej

Opublikowano

Glodnemu chleb na mysli ty to napisales nie ja . Widze z reszta sie zgadzasz poniewaz nie zaprzeczyles widzisz zmowiliscie sie na mnie ale dowody w twej sprawie w sprawie sebu i byka sa jasne jak slonce i tyle .

Opublikowano

Glodnemu chleb na mysli ty to napisales nie ja . Widze z reszta sie zgadzasz poniewaz nie zaprzeczyles widzisz zmowiliscie sie na mnie ale dowody w twej sprawie w sprawie sebu i byka sa jasne jak slonce i tyle .

jakie zmówiliśmy? ;d każdy ma swoje zdanie na dany temat

Opublikowano

Nic nie mam bo nie dorastacie mi do piet nawet w tym sek ze wy cos macie gdzie nie dam odpowiedzi pod postem gibka to zaraz sebus na mnie wjazdza i broni kolege i tak naprzemiennie jak nie ten to ten na mnie okej chlopcy ze tak sie wyraze hehe grajcie badzcie coraz lepsi tego zycze ale na admina za wczesnie mysle tak w wieku 23 lat wroc i wtedy sie staraj o niego.

Opublikowano

Nic nie mam bo nie dorastacie mi do piet nawet w tym sek ze wy cos macie gdzie nie dam odpowiedzi pod postem gibka to zaraz sebus na mnie wjazdza i broni kolege i tak naprzemiennie jak nie ten to ten na mnie okej chlopcy ze tak sie wyraze hehe grajcie badzcie coraz lepsi tego zycze ale na admina za wczesnie mysle tak w wieku 23 lat wroc i wtedy sie staraj o niego.

albo po co mówisz na mnie dziecko ,mam 20 lat pracuje ,mieszkam z kobietą ,i ja z tobą skończyłem temat więc mnie nie mieszaj do czyiś tematów,masz 23 lata to powinieneś czasem ustąpić i dać luzu

Opublikowano

Widzicie jak dzieci przed chwila napisalem ze jeden po drugim na mnie wjezdzaja i znowu hahah partnerzy ;p

Opublikowano

albo po co mówisz na mnie dziecko ,mam 20 lat pracuje ,mieszkam z kobietą ,i ja z tobą skończyłem temat więc mnie nie mieszaj do czyiś tematów,masz 23 lata to powinieneś czasem ustąpić i dać luzu

mieszkasz z kobieta?dziwne

Opublikowano (edytowane)

Nie udzielam się jeśli chodzi o demko, jednak chciałbym zobaczyć te SS'y, które zrobił Ci Gibek. 

http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=15213

To znaczy, chciałbym... Według regulaminu już jest za późno. W gruncie rzeczy żadnego bana Ci nie dałem, bo gdy chciałem to zrobić to już był aktywny.

Edytowane przez Ojciec
Opublikowano

Po co się wypowiadacie ? Robi się zwykły spam i , że tak powiem burdel. Przestańcie się wypowiadać a Administracja się tym zajmie !

Opublikowano

Otwieram temat na prośbę oskarżonego.

Osoby które będą wypowiadali się niepotrzebnie będą surowo nagradzane.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie udzielam się jeśli chodzi o demko, jednak chciałbym zobaczyć te SS'y, które zrobił Ci Gibek. 

http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=15213

To znaczy, chciałbym... Według regulaminu już jest za późno. W gruncie rzeczy żadnego bana Ci nie dałem, bo gdy chciałem to zrobić to już był aktywny.

Już Tobie wyjaśniam, choć napisałem Tobie dziisaj na sb o tym bo kazałeś tzn mówiłeś, że mam Tobie tutaj odpowiedzieć jednak nei zauwazyłeś łaskawie że temat zamknięty, więc wyjaśniłem Tobie to na sb, ale raz jeszce napiszę. 

Ten oto ban co widzimy tutaj, nie jest mój, dlaczego? Dlatego , że mieszkam poza miastem "wioska" może nei taka aż mała ale zalicza się do wiosek, jak wiadomo bardziej przy kasie domy mają swój własny internet, ja z racji że na kasie nie śpię a muszę teraz oszczędzać i to bardzo dużo (sprawy rodzinne, a raczej powiększy mi sie rodzinka) to każdy grosz się liczy, ale nie o to chodzi., wracam do danego bana. Jak wiadomo jeżeli jest parę domów co mają mnie j kasy internet jest z przyłączami na te parę domów i jest to samo IP, jak grałem u was dostawałem te ss'y po chwili telefon, "Piotr znowu dostałeś bana, czy to Kamil albo Kuba" bo tak mają na imię moi koledzy. Jak ja miałem bana automatycznie wszyscy co są podpięci pod ten internet mają bany, i teraz nie wiem choć pytałem o co chodzi, ale od razu mówię to raczej nie tu bo jak widać w bansie mam to --> 

amx.jpg

A z tego co widzę co napisał OJCIEC "W gruncie rzeczy żadnego bana Ci nie dałem, bo gdy chciałem to zrobić to już był aktywny." a tu jednak widnieje co? "Wszystko w pożądku, nie jesteś zbanowny" top teraz Ojciec co powiesz? Mówisz że jest aktywny to by raczej było "coś jest nie tak, jesteś zbanowany" czy jakoś tak.. A za demko wyraźnie napisałeś że "ban przyznany, byku spalony" to Ty chyba już sam nie wiesz co piszesz, albo zaczynasz się w tym gubić. Wracając, że jak widać najprawdopodobniej to nie jest ban nikogo z mojej wioski, również jest opcja "nakładania się P" otóż gracze co mają zmienne IP często jest tak że nałoży się kogoś ban np, z tygodnia albo z np 2 lat, miałem tak nie raz.. Ja gram wyłącznie na STEAM, nic innego. 

To tyle co chciałbym napisać, i proszę o od banowanie, w zasadzie nie mam bana za demko więc mogę spokojnie grać, jednak Adminowi Prince dziękuję, że jako jedyny na demku widział, że można potrafić grać , a nie jak to ojciec zrobił, byle zobaczył i ocenił na spalone.

Pozdrawiam -=byku=-

Opublikowano

Nie naginaj faktów, po prostu odniosłem się do dema. Demo nie jest na bana, znaczy wniosek prosty = ub. Nikogo nie solidaryzuje, za nikim nie optuję, ale chociaż udawajmy że jako taki profesjonalizm na tej sieci powinien być. Bany to nie kwestia "widzimisię", admin ma oceniać materiał dowodowy. Tyle. 

Opublikowano

Nie naginaj faktów, po prostu odniosłem się do dema. Demo nie jest na bana, znaczy wniosek prosty = ub. Nikogo nie solidaryzuje, za nikim nie optuję, ale chociaż udawajmy że jako taki profesjonalizm na tej sieci powinien być. Bany to nie kwestia "widzimisię", admin ma oceniać materiał dowodowy. Tyle. 

Ale nic nie naginam, odniosłem  się właśnie do twojej  wypowiedzi na temat dema, że jako jedyny rozpatrzyłeś to demo "porządnie" a nie na odpier**l jak to Ojciec zrobił i sypnął że jestem SPALONY... ;/ 

Opublikowano (edytowane)

Po pierwsze: powtarzam, nie dałem Ci żadnego bana. Zresztą zaświadczyć Ci może to Astral bądź Dudnes, którzy mają pewnie wgląd do takich spraw.

Po drugie: Jak dla mnie demko jest jak najbardziej na bana, ale nie wszyscy muszą się z tym zgadzać. Szanuję zdanie innych, tak jak powiedziałem - oddaję sprawę czerwonym, niech to rozstrzygną.

Po trzecie: Nie życzę sobie abyś pisał, że robię cokolwiek na tzw. 'odpierd$#'. Bo można mi bardzo dużo zarzucić, ale nie to, że nie oddaję swojego cennego czasu tej sieci i jej się nie poświęcam. Mam swoje lata, zamiast siedzieć i użerać się na forum z niektórymi pacjentami powinienem robić mnóstwo innych pożytecznych rzeczy.

Odcinam się od tego tematu, róbcie co chcecie, nie mam sobie nic do zarzucenia.

Edytowane przez Ojciec
  • Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.