mayor Posted September 28, 2019 V.I.P Donor Share Posted September 28, 2019 Siemanko forumowicze! Jako, że dawno nikogo nie mieliśmy okazji wziąć pod lupę, postanowiłem wybrać jednego gagatka. Pod nasz pryzmat leci dziś Opiekun Areny oraz członek UBTeam. Jak można się domyśleć jest to @ IMean #1 Patryś dobry opiekun, zawsze wesoły. Rzadko wchodzi w konflikty, ogólnie mega pozytywna osoba! #2 Stety lub nie, znam tylko z forum. Wydaje się być spoko. #3 Nawet spoko ziomek, niestety dosyć często włącza mu się syndrom bota na meczach. Swoją funkcję wykonuje całkiem dobrze, ogólnie rzecz biorąc stara się wypaść jak najlepiej. #4 @ IMeanto fajna, spoko mordka która za często się pluje przed mikrofonem. #5 Moim zdaniem @ IMeanjest osobą boostowaną i nie mającą totalnie żadnych umiejętności w grach. Mimo to, grając z nuwayem, jakoś trzyma się na lvlach faceit i rangach w csie. Totalny nabijacz postów, grubas. #6 @ IMean to najlepszy opiekun zaraz po mnie, chłopak spełnia swoje obowiązki na forum jak i poza nim, jest konkretny, ma czarny humor, wysyła filmiki w których ludzie wieszają się za jaja, stwarza pozory dorosłego, jednak wciąż zachowuje się jak dziecko, ale gdy przychodzi co do czego potrafi się zachować, do tego jest słaby w cs'a. #7 Nie znam go osobiście, ale wydaje się, że jest ogarnięty i przyjazny. Dobrze wykonuje swoje obowiązki. #8 Hmm bardzo pozytywna i spoko osoba. Bardzo fajnie się z nim rozmawia i gra. #9 Bardzo staranny człowiek, sumiennie wykonuje swoje obowiązki. W mojej opinii spoko facet, bezkonfliktowy i poukładany (chyba xD). Życzę mu samych sukcesów w karierze na katujemy #10 @ IMean czuje potrzbę jakiegoś wsparcia. Potwierdzenia swoich działań od 2 osoby. 4 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mocarny Ptysiek. Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Zalatuje kolesiostwem... Gdzie jest moja wypowiedź? Muszę Twój temat otagować emotikoną "przykro mi" Nie pozdrawiam @ mayor 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted September 28, 2019 V.I.P Share Posted September 28, 2019 Ociekocie, btw piąte pisał @ Nuway, obv bot XD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 dobre dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts