shooterCS Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Twój nick: vampi2kNick gracza/admina na którego składasz skargę: Shezzy Opis sytuacji: Chłop dostaje dostał już 13 mute i dalej się nie nauczy że mikro 16+ albo po mutacji dalej rozmawia administracja juz nic z tym nie robi Czemu mu nie można dać muta na 7 dni albo 1rok tylko dostaje na 30 i jak adminów nie ma to używa tego mikro niby tylko do infa można a on se rozmawia. I to nie jest 1 taka sytuacja SteamID oskarżonego: STEAM_0:0:456130725Data i czas zdarzenia: Cały czasDowód (ss/demko): Teraz jest demko z Dusta2 jakieś 5 min temu albo 10 data 28:09:2019 polecam gdzieś tak ok 20 rundy tam ciagle gada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shooterCS Posted September 28, 2019 Author Share Posted September 28, 2019 + nawet jak mu mówią inni to nie zdaje sobie sprawy z tego ja też mu mówiłem a ten swoje... Jak dla mnie to dał bym mu muta na kilka dni albo perm ale i tak perma nie dostanie muta bo ma range Donatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henbleidd Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 (edited) Mial mute na dzien. ode mnie wczoraj. obiecal poprawe to go zdjalem dzis po 16. nie nauczyl sie niczego wiec juz dzis nie pogada, a jak dalej bedzie to dostaje tydzien. ps @ shooterCSpiszesz skarge na goscia w momencie kiedy on ma mute od parunastu godzin, wiec to co piszesz w skardze nie jest mozliwe. jak dla mnie powinien dostac warna za fake skarge @ NeQ. @ Erwin @ BinaR decyzje zostawiam wam co z nim zrobic Edited September 28, 2019 by Henbleidd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shooterCS Posted September 28, 2019 Author Share Posted September 28, 2019 po 3 godzinach napisales ze ma mute to pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nati Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Ze względu na liczne upomnienia gracza i brak dostosowania się z jego strony blokada głosowa zostaje przedłużona do 2 dni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulbożul Posted August 25, 2020 V.I.P Donor Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts