Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: -=byku=-

Nick admina banującego: Nie ma
Data/Mapa: Nie ma
IP/SteamID: Jest w linku co dałem
Serwer (mod): Podane w linku
Opis sytuacji: Już mówie, była skarga na mnie iże gram na wh było demko i Ojciec wypisał akcje i dał bana, przepraszam piszę to ale wiem że gram czysto i będę tak długo pisał aż dostanę UB bo nie gram odpalony, wielu graczy ze mna gra 3 razy ss dostałem... Za każdym razem admin jak siedzi na specu gram tak samo.. Nie zmienia się np ze zaczynam ciągle padać i wgl... Potwierdzi t o"czlowiek renesansu" jak sam wspomniał obserwował mnie i mówił "czysto grałeś" a gram cały czas tak samo... To coś świadczy??? Proszę o obejrzenie demka bez kitu na słuchawkach podniesionym dźwiękiem i wgl, mam staż w tej grze więc wiem co mogą robić gdzie kampić czy cokolwiek.. SERIO GRAM I JESTEM CZYSTY.
Wycinek z konsoli: nie ma 
http://katujemy.eu/index.php?/topic/3619-byku-demko/&do=findComment&comment=18870

Opublikowano

Jestem zaa,da się go czasem zabić ,ale skilla wytrenował :)skoro nie macie na niego czystych dowodów to ban? też się długo zastanawiałem nad tym czy grasz czysto czy nie,masz steama i grasz pro :)

Opublikowano

Ja tam potwierdzam staty 40:2 walnie mu ktoś ss'y i co? właśnie nic....

Demko nie konkretnie pokaże spalone momenty, ponieważ nie raz chce wyjść w jedno miejsce przejeżdżam myszką i już na czacie ,, sebu na wh" :).

Byku jest dobrym graczem. :D

Zostawiam Wam opinię. :)

Byku ziomuś :3

Opublikowano

Moim zdaniem ban powinnien zostac on byl odpalony i czytalem wczesniejsza skarge na niego a te jego wymowki to tylko po to zeby dac mu druga szanse bo nie chce miec straconego steama :)

Ban moim zdaniem zostaje!!! :)

Opublikowano

Gram czysto, mogę wam przysięgać.. Mogę nawet bez problemu grając nagrywać na demku moją grę i zobaczycie co z tego wynika, jakie skany kto kiedy lezy i staty.. Nic prostszego... Mam skill to karalne? Karalne jest to że ktoś gra lepiej od danego gracza poskanuje go dostanie banie albo wyczeka??? Za to idą bany?? to teraz mistrz w cs'a przyjdzie rozwali sam wsyztskich dacie bana?? (to tylko przykład) Ojciec, byś czasem wszedł na serwa poobserwował moją grę i wgl wtedy byś widizał jak na co dzień gram... A nie jedeno demko i koniec, przekreślony.. Zabić też mnie biją sam Gibek z AWP jak przez środek chce przebiec z respa CT na B xD szatan jeden :D ale nei o to chodzi.. Gram czysto i tak jest... Nie od puszczę .. 

Opublikowano

Gram czysto, mogę wam przysięgać.. Mogę nawet bez problemu grając nagrywać na demku moją grę i zobaczycie co z tego wynika, jakie skany kto kiedy lezy i staty.. Nic prostszego... Mam skill to karalne? Karalne jest to że ktoś gra lepiej od danego gracza poskanuje go dostanie banie albo wyczeka??? Za to idą bany?? to teraz mistrz w cs'a przyjdzie rozwali sam wsyztskich dacie bana?? (to tylko przykład) Ojciec, byś czasem wszedł na serwa poobserwował moją grę i wgl wtedy byś widizał jak na co dzień gram... A nie jedeno demko i koniec, przekreślony.. Zabić też mnie biją sam Gibek z AWP jak przez środek chce przebiec z respa CT na B xD szatan jeden :D ale nei o to chodzi.. Gram czysto i tak jest... Nie od puszczę .. 

Moim zdaniem ban powinnien zostac on byl odpalony i czytalem wczesniejsza skarge na niego a te jego wymowki to tylko po to zeby dac mu druga szanse bo nie chce miec straconego steama :)

Ban moim zdaniem zostaje!!! :)

Grałeś ze mną  na dd2?? Nie wiem nie przypominam sobie może tak, jak tak to widziałeś jak gram, a nie jedna skarga i "nara".... Nie są żadne wymówki, bo jakaś szansa po prostu walczę o coś co wiem że nie jest prawdziwe, tzn gram czysto!!! Nic innego. 

Opublikowano

Ale skoro zostałeś zbanowany za cheaty to nie powinieneś być odbanowany ..

Opublikowano

Jeśli był , ale dostał bana za cheaty czyli był odpalony ? Jak dla mnie ban powinien zostać.

Opublikowano

Skoro Ojciec decydował o banie to nie był bym pewien. Ale bez kłótni już. To nie temat na to. Niech się ktoś inny wypowie.

Opublikowano

A steam ma ? to wstawmy na blackliste, jeżeli był spalony to będzie zbanowany i nie będzie mógł grać esl itp.

Opublikowano

Co niektórych wypowiedzi są naprawdę śmieszne...

Po pierwsze byku nie dysponuje żadnym skillem, jego mvmt jest niczym słonia, aczkolwiek zabija ponieważ posiada słuchawki albo to mierne Wh.

Jeżeli chodzi o bl'a/AC to za te demko bana na pewno nie dostanie. A więc jestem za tym aby dostał UB, a jeśli spali się to na pewno zostanie zbanowany ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Co niektórych wypowiedzi są naprawdę śmieszne...

Po pierwsze byku nie dysponuje żadnym skillem, jego mvmt jest niczym słonia, aczkolwiek zabija ponieważ posiada słuchawki albo to mierne Wh.

Jeżeli chodzi o bl'a/AC to za te demko bana na pewno nie dostanie. A więc jestem za tym aby dostał UB, a jeśli spali się to na pewno zostanie zbanowany ;)

Posiadam słuchawki, a nie wh. Wiem że ty jedne nie raz mnie oglądaszi gram cały czas tak samo.. Nie że robie on/off poza tym nie mam robić co off... Nie spale się nigdy bo serio nie gram na tym za przeproszeniem je**nym WH... Dziękuję że się wypowiedziałeś. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Ban zostaje

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.