SDSS Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Twój nick: SDSS J140821.67+025733.2* Nick admina banującego: Damianciu Data/Mapa: 09-27-19 01:02 de_dust2 SteamID: STEAM_1:1:439323809 Serwer (mod): Katujemy.eu ★ 5 MAPS Opis sytuacji: Sytuacja z AWP w ciemni obok spawnu TT, smoke rzucony przez teammate'a pod box'a obok shorta,wskakuje na boxa w ciemni, wpatrzony jestem w bramę, wychyla typek zabijam, zeskakuje z boxa i patrzę na shorta, zabijam kolejnego, podchodzi 2 midem, jednego zabijam, drugiego nie trafiam, chowam sie za boxem słysząc kroki gościa, który chowa sie po lewej stronie na midzie, wcelowuje się tam i zabijam. Po tej akcji dostaje instant bana za wh co jest dla mnie śmieszne. Wycinek z konsoli:- Link: http://banserwina.xaa.pl/index.php?p=banlist&advSearch=SDSS&advType=name Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBSON Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 @ Damianciu Uczyń co trzeba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damianciu Posted September 28, 2019 Friend Share Posted September 28, 2019 Popełniłem błąd, przy sprawdzaniu zdarza się i przepraszam @ SDSS @ ROBSON możesz go odbanować na demku i tak nic nie widać także nie będę marnował czasu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted September 28, 2019 V.I.P Share Posted September 28, 2019 Leci unban. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted September 28, 2019 V.I.P Share Posted September 28, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts