Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem na NIE

- Link do gt nie działa.

- Podanie

- Literówka co drugie slowo.

@ Pyriusz Blackmówi dużo o człowieku i o tym jak się stara ;)

@ Pyriusz Black Co z tego że nie jest głównym wymaganiem? Nie potrafi pisać to nie powinien zostać administratorem + nie mam problemu o interpunkcje tylko o "Literówkę" nie wiem czy wiesz co to znaczy, jak nie to może idź poczytaj w google

@ Pyriusz Black weź człowieku użyj tego mózgu "Nie potrafi pisać", nie chodzi mi to że nie umie napisać literki "w", po za tym co z tego że nie ma tego w wymaganiach? ja wiem że szukasz zaczepki i wiem co gadasz na mnie za plecami więc może troche dorośnij i idź na msze do kościoła. 

@ Pyriusz Black Nie czuje takiej potrzeby, wprost byś mi tego nie powiedział bo jesteś za cienki kumasz?

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na nie:

-gt nie działa

-zauważyłem Cię na arenie niedawno

-zerowa aktywność na forum

+doświadczenie

@ dem.to nie podanie na redaktora xD

@ dem.niewątpliwie, lecz tutaj głównym wymaganiem nie jest nienaganna znajomość interpunkcji oraz ortografii :) 

@ dem.tak właściwie to w wymaganiach na administratora nie ma nic odnośnie 'literówek'. Jednak potrafi pisać, inaczej nie było by tego podania. Nie mówię, że jest ono bezbłędne jednakże zostało napisane czyli Dawid potrafi pisać :). Dodam dla twojej wiadomości, że wiem co to literówka.

@ dem. jak czujesz taką potrzebę mogę ci to powiedzieć wprost:)

Opublikowano

Jestem na NIE

- Link do gt nie działa.

- Podanie na odwal

-  steam id do podania a nie 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.