.:Tomek:. Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Witam, otwieram ten temat i proszę o pisanie w komentarzach co chcieli byście aby było dodame w : Ruletce dla VIPA Ruletce Ruletka za 30 szlug. Dziękuję i śmiało pisać co chcecie dodać :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 w zwykłej ruletce dla każdego: 1hp mniejsza grawitacja tarcza kevlar pudło = nic niewidzialność spada do 20 szybkość zestaw granatów deagle z 1 ammo śmierć ciche bieganie auto bh 2 skoki Natomiast w ruletce dla vipa to tylko dodać nieśmiertelność na 20 sek, i zostawić tą z 7 też. Myślę, że to tyle z mojej strony i przepraszam jak się coś powtórzyło, ale pisałam to co widziałam na innych serwerach, więc jak coś jest to po prostu to pominąć :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 25, 2015 User Share Posted January 25, 2015 Ruletka VIPA. Niewidzialność na 10 sekund. Nieśmiertelność na 10 sekund. Zestaw Granatów (Bo Posiadamy tylko Smoge) Losowa broń z 1 ammo. 50 Szlug Ciche Bieganie. Tarcza. 200 Kevlara. Przenikanie przez ściany przez 6 sekund. Śmiertelny Smoge. Tera Ruletka Dla Norm Graczy. Śmiertelny Piorun. Śmierć. 1 HP. 15 Szlug 2 Skoki Szybkość Niewidzialność na 5 sekund. Nieśmiertelność na 5 sekund. Deagla z 1 ammo. Slap za 10 dmg. Przenikanie przez sciany 3 sekundy. Nic nie trafiłeś Long Jump Tera Ruletka za Szlugi. Wygrana 2x więcej szlugów. Auto Bunny Hop (na 1 Runde) Zestaw Granatów. Pudło, straciłeś szlugi ! Hahahaha Deagle z 1 ammo. Tyle ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 A po co taki temat xD Nie wiecie co posiadają te ruletki a wypisujecie mi tu bzdury :D Zwykła ruletka ma 17różnych opcji. Nie mam narazie czasu aby wam opisać wszystko. Kupujcie za szlugi to będziecie mieli lepsza ruletke ;d albo od vipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 25, 2015 User Share Posted January 25, 2015 No masz racje, przyznam się ani razu jeszcze nie kupiłem za szlugi, ale miło było jakbyś dał taki opis Co Posiada Ta Ruletka/Ta i Ta ! :) Pozdrawiam. Rozyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy. Posted September 11, 2015 Donor Share Posted September 11, 2015 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Serwery - Counter Strike 1.6 → Katujemy.eu [JAILBREAK] - 80.72.33.55:27465 → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts