black44 Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 Odwołuje się do bana / Twój nick: black / G4Skins.com / Nick admina banującego: CONSOLE Data/Mapa: 2019-08-28 13:27:42 / nie wczytano mapy SteamID: STEAM_1:1:457165230 Serwer (mod): ██ Katujemy.eu | FFA • 128 TK •... Opis sytuacji: Nie wiedząc o tym, że mój kolega dostał bana na powyżej wymienionym serwerze, zalogowalem się no moje konto na jego komputerze i automatycznie moje konto tez zostało obciążone banem na serwerze FFA. Nie wiedziałem o tym ze mogę dostać bana więc odwołuje się do bana. Wycinek z konsoli: [SourceSleuth] Duplicate account Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 reset routera, a najlepiej zainwestuj w stałe IP, bo sytuacja może się powtarzać. ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts