Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam na imię Sabina i jestem stara!
Przygodę z cs-em zaczęłam w 2012 roku grając w 1.6 na nieistniejącej już niestety sieci cs-reload. W 2013 postanowiłam opuścić moją "rodzinę" i wyruszyć na przygodę. I tak też błąkałam się po różnych sieciach (weedcs, 1st2k, greenhaze i wiele innych), jednak cały czas coś mnie ciągnęło do "domu". Wróciłam po ponad roku tułaczki na stare śmieci i znowu spełniałam się w roli admina, aż do momentu kiedy znajomy podarował mi konto steam z CSGO. W 2015 zaczęłam stawiać maleńkie kroczki w nowym świecie, gdzie wszystko było nowe, inne. Nie dało się już skanować, bo ściany nie były z tektury. Jednak z czasem coś mi tam wychodziło i nawet udawało mi się zabijać. Kiedy już poczułam, że CSGO to jest to, postanowiłam znaleźć serwer z ludźmi, którzy będą moją "nową rodziną". Tak też jakimś dziwnym trafem w 2017 roku trafiłam na uwujkowe serwery. Najpierw pierwsze kroki stawiałam na daście, a po roku chciałam więcej, więc przeniosłam się na FFA poznając nowe mapy i nowych wspaniałych ludzi. W 2018 już byłam taka dobra w te karabiny, że grałam na wszystkich sieciach, które miały pełne serwer (wiadomo, im więcej ludzi, tym większe prawdopodobieństwo, że się kogoś zabije) w tym także u was na mirage, no a teraz gram na 5maps, gdyż na ffa wieje chu... NO! I to w sumie tyle o mnie :)

Wielkim plusem tej gry jest to, że na każdym kroku można spotkać jakąś ciekawą osobę z którą można pogadać i miło spędzić czas.
Pozdrawiam, CytrynQa

• Lubię to! 5
  • Wow 1
Opublikowano

Ale przywitanie! 

Miłego grania na naszym 5 Maps, staram się o jak największe Wasze zadowolenie z tego serwera. 

Także miłej gry i do zobaczenia :hi:

Opublikowano
8 godzin temu, NeQ. napisał:

Ale przywitanie! 

Miłego grania na naszym 5 Maps, staram się o jak największe Wasze zadowolenie z tego serwera. 

Także miłej gry i do zobaczenia :hi:

Poza modelami postaci wszystko jest cacy :default_smile: może kiedy w końcu zacznę odróżniać ct od tt, to i te modele mi się spodobają.

1 godzinę temu, czak napisał:

Kto wiem, może przyszła żona. xD

Powiem Ci, że spóźniłeś się jakieś 10 lat:malpka:

• Przykro mi 1
  • Donator
Opublikowano (edytowane)

@ CytrynQa.Nie spodziewałem się, że Cie tu spotkam :D Siemanko ;) 

Zapraszam na 5 MAPS swoją drogą ^^ 

Ale delete ze znajomych widzę poszedł także nie pozdrawiam xD 

Edytowane przez ŁYSY-
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.