RecCak Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Witam. W tym temacie chce zaproponować kilka nowych zabaw oraz.pewnie każdemu zależy by serwer był najlepszy,dlatego proponuje dodanie kilku dodatków. ZABAWY: Granat Day Więzniowie mają 20 sekund na przyszykowanie się. Po upłynięciu czasu każdy z nich dostaje 40 granatów , którymi muszą się wyeliminować.Ostatni więzień ma życzenie. Znajdz butelkę Ct ma 30 sekund na schowanie butelki , po czym więzniowie muszą ją odszukać. Gracz który znajdze ją jako pierwszy dostaje życzenie , cała reszta ginie. USP day Zabawa ta jest podobna do pojedynku na USP,tylko że odbywa się to pomiędzy wszystkimi wiezniami.Ostatni wiezien ma zyczenie. Berek Po uruchomieniu tej zabawy automatycznie zostaje wybrany więzień,który ma 15 sekund na oddanie berka.Jeżeli tego nie zrobi zostaje zabity.Ostatni żywy więzień ma życzenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Jedyna zabawa, która jest warta dodania to Granat Day. Drogi RecCak'u zabaw pt. Berek jest już dodana :) + Ta zabawa jest zbugowana bo kiedy zostaje 4-6 więźniów to potem berka nie ma. :/ Chciałbym też zaproponować dodanie takiej zabawy jak Fire Day- więźniowie dostają miotecze ognia i się napażają :D ostatni więzień ma życzenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 jestem za granat day, ale fire day odpada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Stworzę nowy temat i tam ja pokaże co jest i co ja bym zmienił skasowały i od was propozycję co dodać i skasować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy. Posted September 11, 2015 Donor Share Posted September 11, 2015 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Serwery - Counter Strike 1.6 → Katujemy.eu [JAILBREAK] - 80.72.33.55:27465 → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts