Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sebu, Wszystkiego Najlepszego w te twoje 18-ste urodzinki , dużo miłości sex-u , kasy i czego tam chcesz, (tylko nie bujaj się w chłopcach) :D Nie zachlej mordki za mocno, albo wróć, zachlej tak że nic nie będziesz pamiętał. Wszystkiego dobrego :D 

images-2.jpg
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Ja również dokładam od siebie. Wszystkiego najlepszego w te twoje 18 urodzinki :D spełnienia marzeń i udanej imprezy :P

Opublikowano

Ja Tobie również życzę wszystkiego najlepszego i powodzenia w życiu, dużo zdrowia i wspaniałej przyszłości :)

Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Ułaa hot 18-stka, a więc życzę Ci dużo zdrówka, szczęścia, żeby hajs się zawsze zgadzał, wyjazdu na Majorkę, wspaniałej drugiej połówki, jak największej kariery na Katujemy oraz wszystkiego czego sobie życzysz! :*

Opublikowano

18 ? ja tu żadnego szampana, Vódki, nie widzę ;D

Ale z okazji urodzin to przedewszystkim dużo ukrainek od rydzyka, spełniena marzeń, kasy na vódke no i wszystkiego co sobie życzysz, 100 lat ^^

Opublikowano

A więc tak Ukrainki ci podeśle, hajs na Vodke dostaniesz od Play'a bo to zarobas :D A u H.A.N'a zaopatrzymy się w używki i bawimy do białego rana. :D A tak na serio to 100 Małolat i spełnienia marzeń życzę :D 

• Legenda
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Po Urodzinach.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.