Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: LangerTi

Nick admina banującego: Nigdzie nie pisze
Data/Mapa: 25-01.2015 godzina 11:15 De_dust2 long
IP/SteamID: 
STEAM_0:0:1310775521
Serwer (mod): Katujemy.eu [bF2] [mod]
Opis sytuacji: Zabiłem 2 osoby Head shootem i wszyscy zaczeli pisac ze aim. w Nastpenej rundzie zabiłem jedną osobe head shootem i dostałem Bana pod tytułem "wyjazd z aimem <3" 
Wycinek z konsoli:

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'wyjazd z aimem <3'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1310775521'
[AMXBans] Twoje IP: '83.4
Opublikowano

Ja Ci  dałem bana,  była już  sytuacja  gdzie śmigałeś na aimie ale nie miałem jeszcze admina.  

Dzisiaj też ewidentnie cisnąłeś na aimie, wiec nie wypieraj sie.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ale ja gram pierwszy raz na serwerze dziś sie zarejestrowałem i wszedłem grałem 5 minut na tej mapie dopiero. Prosze o UB 

Opublikowano

Chyba mnie z kimś pomyliłeś dziś zarejestrowany o 9:22 do gry wszedłem zagrałem na jednej mapce weszliśmy na de_dust 2 long pograłem 5 minut i Ban nawet nie masz mocnych argumentów i kłamiesz ze już wcześniej grałem.. Nie możliwe jestem tu nowy ;) na serwerze tez mnie nikt na pewno nie kojarzy więc daruj sobie ;) Prośba o UB

Opublikowano

Widziałem tą sytuacje tak samo jak paru innych graczy na bf2 wtedy i miałeś aima, tak samo byl odpalony noname :D pozdro link do ss'ow "noname na WH"

: http://www5.zippyshare.com/v/otW78VH9/file.html

niestety nie zdążyłem zrobić ss'ow :LangerTi :D

Chiałbym jeszcze dodać że większąść cheaterów ma taki program jak anti ss, tu macie linka,ten program przerabia ss'y na czyste: 

więc najlepszą metodom moim zdaniem jest sprawdzanie graczy w ten sposób: http://katujemy.eu/index.php?/topic/3281-lucia-hallucination-zbawienie-dla-admin%C3%B3w/
Opublikowano

Niestety nie nagrałem  demka :D

Ale połowa serwa widziała ^^, nie wiem po co to odwołanie co do ub .   

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie ma demka nie ma ss.. Nie grałem na czitach grałem wczoraj pierwszy raz a Ci jakby mnie ścigali za rzecz której nie zrobiłem już dłuższy cz. 

Chyba pomyliliście sobie nicki albo coś  ;) Prosze o jak najszybszego UnBana poniewaz chce grac na serwerze :D

• Właściciel
Opublikowano

Brak rozpisanego dema. 

Odbanowany. 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: `close

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.