Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Matiorath
Nick oskarżonego: Benedykt XVI
IP lub SteamID oskarżonego: -

Data/godzina: koło 23.04
Mapa: awp_Pro
Przebieg sytuacji: Zwyczajna wieczorna gra na serwerze, pykam na voice_enable 0, nie czytam chatu, szanowny admin w pewnym momencie napisał/powiedział,że gramy tylko no scopy, oczywiście tego nie odnotowałem, ponieważ byłem skupiony na grze, nagle dostałem bana i od znajomego dowiedziałem się, że był on właśnie za ,,nie granie no scopów,, dodam, że w powodzie bana było napisane ,,ochłoń,, gdzie ja nic nie pisałem i nie mówiłem na serwerze w czasie rozgrywki. Co prawda ban był tylko na 10 minut, co nie zmienia faktu, że jest niesłuszny i niepotrzebnie tracę czas. Pozdrawiam.
Dowody (demko lub SS):
712964090_niesusznyban.png.a534413ca694a70ee1c4e21b9801f72d.png

• Lubię to! 3
Opublikowano

Kolego z całym szacunkiem granie na serwie "dla rangi" jest normalne, ale wszystko do czasu. Wiele było takich sytuacji, gdzie gracz z drużyny przeciwnej chciał zagrać noscopy i spróbować swojego szczęścia, a ty zabijałeś go ze scopem nie udzielając mu odpowiedzi. Chciałem dać Ci do zrozumienia, że gra na chama nie jest spoko. Jeśli uważasz, że ten krótki Ban był niepotrzebny to przepraszam i zapraszam do dalszej gry na serwie. 

Ale czasami graj też dla zabawy :p

Pozdrawiam, Benedykt XVI 

I sory, że tak długo nie odpisałem, ale nie zaglądałem na forum... 

• Haha 2
  • Właściciel
Opublikowano

Nie mamy w zasadach nigdzie napisane, że jak ktoś powie no scope to ma być no scope. Ban faktycznie za nic

@ Benedykt XVI upomnienie 

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.