Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Plusek

Nick admina banującego: Fannoth

Data: 2019-09-16 13:08:59

SteamID: STEAM_1:0:151126726

Serwer (mod): arenka 1vs1                    

Opis sytuacji: Gram sobie i dostaje bana za "cheating",  jakby ktoś mógł obejrzeć demo, ktoś bardziej ogarnięty byłbym wdzięczny, bo dobrze mi się gra na tym serwerze, a jak nie to sobie pójdę na inny.
Przydatne linki:

http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:151126726&advType=steamid&Submit

https://www.faceit.com/pl/players/Plusek99

1:00 Po zauważeniu typka z prawej strony strzeliłem flicka i nie trafiłem to namierzyłem na jego łeb i zabiłem co w tym dziwnego 
2:40 jak się nauczysz myśleć w grze to będziesz wiedział jak ludzie wychylają 
3:02 To samo co w 1:00 
3:38 Nie było go z prawej to wychyliłem na lewo xD 
3:45 Mam słuchawki i słyszę jak przeciwnik tupie 
5;00 Nie było go z prawej to sprawdziłem lewo nie było z lewej to sprawdziłem praw no kurde  xDDDDDDDDDD 

5:17 nie wiesz jak to opisać to zrobię to za cb, posiadam urządzenie zewnętrzne podpinane do komputera o nazwie słuchawki i słyszałem kroki 
5:56 dalej posiadam słuchawki a także monitor 
6:00 poćwicz trochę to też będziesz lepiej strzelał 
6:49 w tej minucie i sekundzie też mam założone słuchawki 
9:11 quick scope 
9:53 widziałem część ciała to strzeliłem w miejsce głowy 
10:55 w tej chwili nadal mam założone słuchawki 
11:38 w tej chwili nadal mam założone słuchawki 

12:51 timing
13:50 zauważyłem przeciwnika i strzeliłem 
14:10 błąd demka nie miałem czegoś takiego xd
14:12 kolejny normalny strzał
15:00 to niezłe użycie słuchawek i trochę mózgu 
15:32 słuchawki + monitor 
16:29 
 przecież skakałem i byłem wychylony, czekałem na ruch przeciwnika który nie wychylał xD 
16:52 patrzyłem raz lewo raz prawo xD 
17:20 nie wychylał to po 10 sekundach zgodnie z regulaminem podszedłem na jego resp
17:34 dałeś mi bana więc nie wiem skąd wziąłeś akcję z 17:40 xDDDDDDDDDDD

Chyba tym razem DUREX wygrał z tb pojedynek.

• Donator
Opublikowano

Idę zaraz do ortopedy, jak wrócę to rozpiszę :). Mam na to 24h, więc spokojnie.

@ co was tak śmieszy? XD moje zakażenie kości czy co? 

Demko już rozpisuje

• Haha 5
  • Donator
Opublikowano

1:00 wystrzelenie kulki w inne miejsce i flick od razu na głowę

2:40 zaczyna się walka, koleś przeszedł na drugą stronę, on idealnie w tym samym momencie też

3:02 to samo co w 1:00

3:38 wie, kiedy ma wyjść na drugą stronę

3:45 wychylając się tam gdzie był przeciwnik patrzy się na drugą stronę, bo wie, że teraz tam przeszedł

5;00 cofnął celownik na stronę gdzie jest przeciwnik, potem sytuacja ta sama co w 3:02 i 1:00

5:17 nie wiem jak to opisać xDD

5:56 na pewniaku wychodzi, czego nie robił we wcześniejszych rundach, bo wie, że tam przeciwnika nie ma

6:00 kolejny magiczny flick

6:49 xd?

9:11 jak to weszło?

9:53 nie mam pytań

10:55 również nie mam pytań

10:38 czeka na przeciwnika, wiedząc, że ten nie wychyla udaje, że się patrzy na drugą stronę

12:51 XDDDD? 13:50 to samo co w 1:00 etc. 14:10 komuś kamera uciekła? XD

14:12 znowu to co w 1:00

15:00 to niezłe czekanie

15:32 również często powtarzający się schemat

16:29 kamera znowu ucieka + znowu wie gdzie jest przeciwnik i specjalnie nie wychyla, a jak pójdzie tylko na shifcie w drugi bok to nasz plusek nabiera pewności siebie

16:52 to co przed chwilą + gdy przeciwnik przycelowal to wcelowany na shifcie już w niego wchodził

17:20 nie skomentuje

17:40 znowu celownik ucieka 

Zacznijmy od tego, że nie wiesz kiedy zabijasz i wystrzeliwujesz dodatkowe 5 kulek po zabójstwie.. Te konto Faceit to chyba w laysach wygrałeś patrząc na Twoją gówno reakcję w 17:15, dodam, że kilka dni temu byłeś królem co najwyżej 5. areny, a dzisiaj nie potrafisz zejść z pierwszej? Zabawne.. Na kilkadziesiąt banów, które dałem na tej sieci, ani jeden nie został ściągnięty, więc mam lepszą skuteczność niż Durex :).

@kuwa, mogłem edytować, sorry chłopaki

• Uwielbiam 1
Opublikowano

"dodam, że kilka dni temu byłeś królem co najwyżej 5. areny, a dzisiaj nie potrafisz zejść z pierwszej" - gram na tym serwie od ponad miesiąca, jakoś tak, i praktycznie zawsze jestem na 1 xd, przez pewien okres czasu we wrześniu byłem 1 w rankingu. 
mogę gdzieś zobaczyć to demko ? 

Opublikowano

1:00 wystrzelenie kulki w inne miejsce i flick od razu na głowę -

2:40 zaczyna się walka, koleś przeszedł na drugą stronę, on idealnie w tym samym momencie też -

3:02 to samo co w 1:00 -

3:38 wie, kiedy ma wyjść na drugą stronę -

3:45 wychylając się tam gdzie był przeciwnik patrzy się na drugą stronę, bo wie, że teraz tam przeszedł -

5;00 cofnął celownik na stronę gdzie jest przeciwnik, potem sytuacja ta sama co w 3:02 i 1:00 -

5:17 nie wiem jak to opisać xDD należy pamiętać, że demka są zlagowane 

5:56 na pewniaku wychodzi, czego nie robił we wcześniejszych rundach, bo wie, że tam przeciwnika nie ma słyszał - 

6:00 kolejny magiczny flick faktycznie, wchodzą mu te hedy :) 

6:49 xd? co w tym śmiesznego? słyszał go..

9:11 jak to weszło? szybka reakcja, nic nadzwyczajnego 

9:53 nie mam pytań no ja też nie wiem co tu się stało.. czasami też oddaję randomowe strzały w nadziei, że trafię 

10:55 również nie mam pytań słyszał 

10:38 czeka na przeciwnika, wiedząc, że ten nie wychyla udaje, że się patrzy na drugą stronę 

12:51 XDDDD? 13:50 to samo co w 1:00 etc. 14:10 komuś kamera uciekła? XD +

14:12 znowu to co w 1:00 -

15:00 to niezłe czekanie mógł słyszeć i wyczekać

15:32 również często powtarzający się schemat -

16:29 kamera znowu ucieka + znowu wie gdzie jest przeciwnik i specjalnie nie wychyla, a jak pójdzie tylko na shifcie w drugi bok to nasz plusek nabiera pewności siebie -

16:52 to co przed chwilą + gdy przeciwnik przycelowal to wcelowany na shifcie już w niego wchodził -

17:20 nie skomentuje -

17:40 znowu celownik ucieka -

Reasumując - moim zdaniem za mało dowodów, aby zostawić bana. Miał parę podejrzanych akcji, ale tak jak mówię, było ich za mało. UB. 

• Haha 3
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.