Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
never

Podanie never.[t]

Recommended Posts

Nick: never.[t] wczesniejsze bootlabomber

Imię:Marcin

Staż na serwerze: Wcześniej grałem na only dd2, potem przeszedlem na FFA i zostalem  adminem, a teraz w związku z usunięciem serwera FFA straciłem miejsce do gry.

Doświadczenie:Jest.

Znajomość AMX [0/8]:7

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak zarówno tutaj, jak i na kilku innych sieciach.

Dlaczego Ty?: Starałem się banować graczy na FFA, teraz go nie ma, więc może tutaj jakoś się przydam :) .

Kontakt:STEAM

STEAM: never.[t] l Katujemy.eu

Akceptujesz regulamin admina?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

2 tygodnie temu jeszcze bardzo dużo grałeś.

Straciłeś admina na FFA, ponieważ serwer został usunięty.

Skoro miałeś admina, ale nie straciłeś go z własnej głupoty/ nie sprawdzenia się, należy Ci się abyś dalej posiadał tą rangę.

TAK. :)

3maj się.

Twoje doświadczenie oraz rozwaga w podejmowanych decyzjach, na pewno się przydadzą na DD2. Z racji tego że byłeś już Adminem na DD2 oraz FFA, przykładasz się do obowiązków jako UBT, masz ode mnie duże TAK. 

Twoje doświadczenie oraz rozwaga w podejmowanych decyzjach, na pewno się przydadzą na DD2. Z racji tego że byłeś już Adminem na DD2 oraz FFA, przykładasz się do obowiązków jako UBT, masz ode mnie duże TAK. 

Można dać szansę jestem na Tak.

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.